futrzakowa
yea! to ja!
taaaaak, i Ty Futro nie jesteś sentynentalna... wcaaaaale... Wigilia we wrześniu..... taaaaa.....:-)
ciiiiiiiiiicho

ona - trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taaaaak, i Ty Futro nie jesteś sentynentalna... wcaaaaale... Wigilia we wrześniu..... taaaaa.....:-)

;-)
:-)
;-)
:-( 

trzymam kciuki!!
Trzymamy kciukasy!!
hihi
i tak mi nic z tego slonca bo musze lezec w wyrku male problemy byly z ciaza i teraz lepiej dmuchac na zimne!! komp mi muli dlatego mam spuzniony zaplon w pisaniu
a ja myslałąm że mi to juz mózg nawala że o swietach we wrześniu mysle ostatnie świeta bez maleństwa za to na wielkanoc wszystkie juz bedziemy rozpakowane
ech jeszcze tylko tydzień i odbieram wózek dla mojego dzidziulka ostatnio popakowałam ta 1 wyprawke do komody i jest pełna a brakuje mi jeszcze kombinezonu kilku bluzek i sweterków i ewentualnie rajstopek bo to jeszcze zimno bedzie frajda niesamowita układanie tego wszystkiego