reklama

Marcóweczki 2011

reklama
no i w koncu zjadłam jajecznice z pomidorami................

Agnes- tak jutor nasz wielki dzien o 10: scan potem wiki do przedszkla ona sie bardzo cieszy ale sie sie strasznie stresuje;-( czy ona da rade sobie z jezykiem i czy wszystko zrozumie?????????????napewno nie!!!! dlatego Mążja odprowadza bo ja bym sie zapłakała na amen!!!!!!!!! a u was jak było Karolcia jak szła to juz angielski umiała??? nie czula sie taka wyobcowana ze nic nie rozumie???

Haras- a twoj syncio chodzi do przedszkola-szkoły???

Milutek ale Ci dobrze, takie pyszności mmmm.. U nas by się może 2 dni utrzymało i wszamane ;)
Papciarkowa niezła jesteś z tą wyprawką szok, że masz już wszystko ;) ale przezorny zawsze ubezpieczony ;)
Anuuli witamy :D

Witam się z Wami dziewczynki!!!!

Dzwonili do mnie dziś z przychodni,żeby przyjść pobrać jeszcze raz morfologię:baffled:.Pewnie jakieś kiepskie wyniki i chcieli sprawdzić.Po południu będą.

Katjusza ja nie wiem gdzie ta złótówka:baffled:,oświeć mnie proszę.

Witam nowe marcowe mamusie.

koncia - 2h czytała i o futrzaku zapomniała:-P

milutek - ja chcę miec dostęp do twojej lodówy!

No widzisz a ja jakoś do niej nie lgnę, ale jak sie ma kiepski dzień i kiepskie samopoczucie to co nam zostało- nic tylko sie najeść jakis dobroci...nie zawsze zdrowych ale od biedy są jak znalazł.
Malina- a aj dopiero większa polowe wczoraj dopatrzyłam- leżałam w łóżku po powrocie ze szpitala a zakupy robił Małż:)

.......o znalazłam jeszcze oscypki i wędzony boczek wyrobu mojego teścia....
Zapraszam dziewczyny do mnie w góry:) lodówka stoi dla Was otwarta- hihi

Ostatnia edycja:
reklama
No widzisz a ja jakoś do niej nie lgnę, ale jak sie ma kiepski dzień i kiepskie samopoczucie to co nam zostało- nic tylko sie najeść jakis dobroci...nie zawsze zdrowych ale od biedy są jak znalazł.
Malina- a aj dopiero większa polowe wczoraj dopatrzyłam- leżałam w łóżku po powrocie ze szpitala a zakupy robił Małż:)

.......o znalazłam jeszcze oscypki i wędzony boczek wyrobu mojego teścia....
Zapraszam dziewczyny do mnie w góry:) lodówka stoi dla Was otwarta- hihi

czemu do ciebie tak daleko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>???????????????????????????? :-( ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry