reklama

Marcóweczki 2011

ona1986 próbowałam juz tych słuchawek nic nie słychac
futrzakowa nie da rady bo dziecko kolki bedzie miało same lekkie rzeczy a takich to raczej we wielkanoc nie ma :(
tak czytam o tych waszych ginkach i tez mam watpliwości co do swojego niestety ja juz nie mam na kogo zmienic kurde przezierności nie zbadała tetna nie mierza musze je przypylic na nastepnej wizycie najbardziej mnie martwia te moje leukocyty o których nic nie wspomniała a za fajne nie sa chyba po niedzieli pojde do rodzinnej lekarki z tymi wynikami

dziecko jak ma skłonność i ma mieć kolki i tak je dostanie, mimo, że mama lekko je. Ja pierwsze 2 tyg jadłam samo gotowane i duszone, a potem codziennie wprowadzałam coś innego, nowego i patrzyłam na reakcję małego. Pediatra też doradziła jeść wszystko wiadomo z umiarem i patrzeć czy dziecku nic nie jest, jak nie jest nie odmawiać sobie.

malina to zamienię się z tobą na moje biegunki

ona ja w ogóle nie siusiam w nocy, w dzień też nie latam co chwilę.

Ostatnia edycja:
reklama
Co do opieki mam i teściowych to rożnie to bywa. Moja mam mieszka ode mnie 200m jest u nas bardzo czesto- choc ostatnio rzadziej bo miala mała wpadke w moim domku. Tak chciala pomoc ze przedobrzyła i zrobiła mi zwarcie w kuchni w kontaktach- tak chciala niby wyłączyć pewien sprzet bo wg.niej mógl sie spalic od przegrzania. Potem sie okazało ze nie dziala mikrofala, piekarnik i zmywarka!!!!!!!!!!! Byłam mega przerażona jak odkrył to mój M po powrocie z pracy bo ja w tamtych czasach leżałam w łozku plackiem. Aż sie popłakałam jak mój mąż klął w kuchni próbując to wyjaśnić a ja tylko liczyłam wartosc sprzetu- ok4 tys. :szok::szok:! I moja pierwsza myśl- za co to kupimy???? A gdzie wyprawka dla maluchów- byłam załamana:-(. Na szczęście okazało sie że moj boski mąż "złota rączka" pogrzebał cos w korkach pokrecil cos przy spalonych kontaktach i wszystko sie włączyło...a mi spadł kamień z serca:-DZa to mama przepraszała nas przez dwa dni........:-):-)

Papciarkowa-na tym etapie ciąży nawet detektorem tętna płodu trudno jest wysłuchać tętno, jeśli nie ma się wprawy. leukocyty w ciąży mogą być podwyższone - to fizjologiczna reakcja.

A jaj mam doła-takiego malego- mąż znowu na dyżurze (we wtorek też miał), leje od rana, mnie łupie głowa a w sobotę ja mam dyżur, bo jak ustalaliśmy grafik to nie byłam w ciąży, a nie mam komu go oddać, ech

ona1986 ja to sie nakrecałam że słysze i cała happy aż tu kiedys spróbowałam na brzuchu ema i co słychac dokładnie tak samo czyli bebeszki a nie dzidziucha wiec momentalnie moja euforia znikła
vetka któras dziewczyna juz mi pisała że ciązy moga byc podwyższone ale we krwi a nie w moczu wczoraj wysłałąm wyniki do meża kumpeli który jest nefrologiem i powiedziała że jest to bakteryjne zapalenie i cos tam i bez antybiotyku sie nie obejdzie dlatego pojde do rodzinnego

Ostatnia edycja:
Papciarkowa-na tym etapie ciąży nawet detektorem tętna płodu trudno jest wysłuchać tętno, jeśli nie ma się wprawy. leukocyty w ciąży mogą być podwyższone - to fizjologiczna reakcja.

A jaj mam doła-takiego malego- mąż znowu na dyżurze (we wtorek też miał), leje od rana, mnie łupie głowa a w sobotę ja mam dyżur, bo jak ustalaliśmy grafik to nie byłam w ciąży, a nie mam komu go oddać, ech

Biedulka, współczuję kochana! w takim razie odpoczywaj kiedy tylko możesz
ona nawet bardzo ładnie się tam zawiązało hehehehe a uciskać to dopiero zacznie, juz sobie współczuję, będzie klop na plecy i dopiero na spacer;)

mam watpliwości co do swojego niestety ja juz nie mam na kogo zmienic kurde przezierności nie zbadała tetna nie mierza musze je przypylic na nastepnej wizycie najbardziej mnie martwia te moje leukocyty o których nic nie wspomniała a za fajne nie sa chyba po niedzieli pojde do rodzinnej lekarki z tymi wynikami

Ja bym sie na Twoim miejscu nawet nie zastanawiala- tylko poszła do rodzinnego- lepiej pewne rzeczy wykryc wczesniej albo sie poprostu uspokoic i spac spokojnie:):-) i głowa do góry:)!!!!!!!!!!!!!!

reklama
DZIEKI kobietki- tego mi bylo trzeba...tylko co powiedziec nowemu lekarzowi- ze tak ucieklam od poprzedniego..hmm
Bosonozka- daj nammiary na swojego- moze uciekne jednak prywatnie.
medicover ma swoje plusy- oplaca go firma i mam badania za darmo- i faktycznie lekarze czesto sikaja cieplym moczem na pacjentki! Dranie!
Co to szpitala- to mam mame polozna odzialowa- w innym miesicie co prawda, ale raczej zjade do niej jakies 4-3 tygodnie przed terminem i bede koczowac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry