reklama

Marcóweczki 2011

reklama
fajnie macie z tymi mamami moja 60km odemnie a widzimy sie może z2 razy do roku cud jak choc 1 smsa w tygodniu wysle a tesciowa blisko 20min autobusem ale za jej pomoc to ja serdecznie dziekuje

fajnie macie z tymi mamami moja 60km odemnie a widzimy sie może z2 razy do roku cud jak choc 1 smsa w tygodniu wysle a tesciowa blisko 20min autobusem ale za jej pomoc to ja serdecznie dziekuje
Wcale Ci sie nie dziwie- sa te gorsze i lepsze teściowe...a moja jest po środku- hihi za to mama raz ma lepsze dni a raz gorsze jak to u satrszych ludzi bywa:)na pewne rzeczy musimy przymnknąc oczy:)

a teraz po talerzu zupy nie ma to jak czekolada z nadzieniem truskawkowym:)

Ostatnia edycja:
reklama
generalnie ja byłam bardzo zwiazana z moja mama i to nawet za bardzo ale wyprowadziła sie my mamy swoje zycie ona swoje a tesciowa no cóz ani ja ani em jej nie trawimy za duzo krzywdy wokól wszystkim wyrzadza nawet dobrze ze sie nie interesuje za duzo i wizyty u nas max2*do roku i to i tak za duzo bo pozniej miesiac do siebie dochodze
tak samo szwagier miała dac kase na wózek bo on chrzetnym bedzie wózek zamówiony bedzie w środe a kasy zero nawet sie nie wytłumaczył mam nadzieje że babcia pozyczy bo jak nie to nie wiem co zrobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry