reklama

Marcóweczki 2011

hej,
ja czytam ale pisać to już prawie nigdy nie zdążę, a to muszę lecieć z psem, a to zjeść, a to koń biega jak szalony ...

To ja stwierdzam, że jednak koty bezproblemowe są. Bierzesz takiego z hodowli, jak już ma 3 miesiące co najmniej i matka zdążyła go nauczyć wszystkiego co i jak. Wyprowadzać na spacer nie trzeba, do kuwety grzecznie nauczone od razu robić - no bajka! Zwłaszcza, że to M. napełnia i opróżnia kuwetę ;-)
.....
a moje koty - parka po kastracji wczoraj zglupiały i 3 dni po zabiegu obsikały pokój w kilku miejscach - zapach kocich szczochów + 2 kupy. Pokój w remoncie więc na podłodze tylko beton, ale jak usunąć ten wspaniały zapach, wiesz?

A fotel rewelacja, mniam

reklama
Witam Was z samiutkiego ranka ;D
Ja tez mam ciągle popieprzone sny... Ciągle mi się snią dzieci małe i cmentarz.. no codziennie cmentarz!!;/
A co do zakupów to ja tez jeszcze nic nie kupiłam, chociaż mam chęć ;p

Witam Was z samiutkiego ranka ;D
Ja tez mam ciągle popieprzone sny... Ciągle mi się snią dzieci małe i cmentarz.. no codziennie cmentarz!!;/
A co do zakupów to ja tez jeszcze nic nie kupiłam, chociaż mam chęć ;p

bo ja to widzę że duża część jeszcze nic nie kupiła...więc może wy nie tyle twardzielki:-D ale my słabe dziewuszki które nie mogą sie powstrzymać:-D hehe:-)

a twoje sny to koszmar ... gdybyś nie była w ciąży poleciłabym setkę przed snem:-D hehe :-D

hej,
ja czytam ale pisać to już prawie nigdy nie zdążę, a to muszę lecieć z psem, a to zjeść, a to koń biega jak szalony ...

a moje koty - parka po kastracji wczoraj zglupiały i 3 dni po zabiegu obsikały pokój w kilku miejscach - zapach kocich szczochów + 2 kupy. Pokój w remoncie więc na podłodze tylko beton, ale jak usunąć ten wspaniały zapach, wiesz?

A fotel rewelacja, mniam

Ja mam 4 koty (wykastrowany Pan i wysterylizowane 3 Panie) i mimo wszystklo zapach siuśków jest jak nie trafią do kuwety :D Ja najcześciej myje wtedy podłoge woda z dużą ilościa plynu uniwersalnego a nastepnie takie miejsce psikam płynem odstraszajacym psy i koty zeby im wiecej nie przysżło do głowy nie trafic w kuwete.

Mi się na szczęscie jeszcze nic nie sni - na poczatku mialam kilka snow ze juz rodze ale teraz jakos przeszły...:)

Futrzak, ja dopiero powoli robię zdjęcia mieszkanka, które nie jest jeszcze skończone. Poza tym musimy wreszcie aparat kupić nowy, bo obecny wszystko rozmazuje!!! Jak dopłyną/dojadą/dolecą mi wreszcie $%@^& komody (ja podejrzewam, że drzewa na fornir mi dopiero hodują!!! wrrrr!!!!) i zrobią mi łóżko - to będzie święto!!! Wtedy jak trzasnę sesję!!!
Swoją drogą na komody czekam już miesiąc, a kolejny miesiąc przede mną. Szlag mnie już trafia. Nie możemy się do końca wypakować z kartonów przez to, kable od TV mam na wierzchu i nie cierpię Włochów!!!! Może chociaż łóżko będzie wcześniej?
Na razie jedno mam zdjęcie kuchnio-salonu sprzed 3 miesięcy, w stanie jeszcze mocno przejściowym. I rozmazane, bo mi aparat rozmazuje :-( :
mieszkanie_in_progress.jpg

Póki co mogę zdjęcia producentów moich mebli "w drodze" prezentować :-(
Nieszczęsna komoda salon: 20090805143555.jpg Równie nieszczęsna komoda do sypialni: 20090805142840.jpg
I może trochę "szczęśniejsze" łóżko: 1208539407_3.jpg1208539407_2.jpg1208539407_1.jpg.

Bo z pierwszym dzieckiem zawsze tak jest;-):tak:, przy kolejnym luzik bo wiadomo o co kaman:-D:-D.

dokladnie juz sie chyba człowiek tak nie jara haahhha

Bosa- cóz za wyro???????????? superowe;-) no kochana w domu to jak w galerii bedzie...

a ja wlasnie zjadlam obiad i w sumie do pracy bym sie szykowac musiala ale siły nie mam najlepiej to bym spaaaaaaaaaaaała

Z O. w ciąży, drżałam o każdy zły wynik morfologi czy moczu, wyprawkę zaczęłam kompletować w w 5-6 m-cu jak lekarz potwierdził chłopaka - i tak wcześniej wiedzieliśmy że będzie facetunio;-):tak:. Po wyjściu ze szpitala pierwszym nabytkiem był fotelik a za 1,5 m-ca wózek.

reklama
No ja jeszcze 1h40min i spadam z pracy po drodze wizyta u siostry po jej karte do Lux Medu i jej dowód i przeprawa na drugą strone Wisły do endokrynologa...tylko musze jeszcze sprytnie przepisac na miejsu wizyte z siostry na siebie :DDDDD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry