Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie, mimo, że nic jeszcze nie miałam okazji kupić - też nie. Toż to sama przyjemność! Normalnie powinien kobitkom w ciąży przysługiwać dodatkowy jeden dzień w tygodniu wolny od pracy przeznaczony specjalnie na zakupy! Z obowiązkiem przedstawienia łupów!...a mnie nie![]()

ja sie nie obuzam tylko mnie to szczerze dziwi
Tylko proszę mi się tu nie kłócić...a mnie nie![]()
:-).Bosa masz odemnie nobla no to ja juz sie nie wypowiadam w kwesti wyprawki bo zaczynając 4 miesiac wózek juz bedzie w domuMnie, mimo, że nic jeszcze nie miałam okazji kupić - też nie. Toż to sama przyjemność! Normalnie powinien kobitkom w ciąży przysługiwać dodatkowy jeden dzień w tygodniu wolny od pracy przeznaczony specjalnie na zakupy! Z obowiązkiem przedstawienia łupów!![]()
Mam dokładnie ten sam dylemat,ogladałam na zywo oba wozki,no i jest problem,mutsy transporter fajny leciutki ale te komentarze ze to najgorszy egzemplarz tej firmy mnie zniechecaja no i koła piankowe hmmm...,x-lander fajny ale ciezki,no ija widziałam tez xa a wole xq.Wiem, że jest oddzielny wątek, ale będę się żalić
Wiecie co, od kilku ładnych dni czytam o wózkach, żeby w końcu jakiś wybrać..
Myślałam już, że X-lander XA to jest to, ale jak go zobaczyłam w sklepie to jego gabaryty mnie powaliły..
Teraz skłoniłam się ku Mutsy (transporter lub 4rider) no a jak czytam opinie, to w tym pierwszym stelaż się łamie i ma koła piankowe, więc zero amortyzacji a drugi jest jak terenowy, mega ciężki..
Ja wymiękam :/ Idę dalej wymyślać..
ładny chociaż nie mój k0olor tapicerkiNie wiem, czy z klasą, ale na pewno baaardzo po mojemu. I aż jak mam okazję, to się pochwalę, na jaki fotel teraz czekam. Małż się śmieje, że będzie idealny do karmienia małego:
Zobacz załącznik 282601
Na takim grzmocie to i Milutek z Miluciątkami dwoma do karmienia by się zmieściła, a ja bym jeszcze jakiegoś kota dopchnęła!