Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
bo zamówiłam na allegro 2 tuniczki - na wesele akurat będą czarna i stalowa 2 w 1- ŚLICZNE ELEGNACKIE TUNIKI Z KOSZULA - XL - (1226705905) - Aukcje internetowe Allegro
:-).

Nie mogłam jej zbić,dopiero czopki były skuteczne.Poziomki, straaaasznie fajnie "brzmi" Twój dom. 200 letnie cegły!!!!! Bajka!!!Bosa fajne wnętrzeA u mnie zupełnie na odwrót meble mam zabytkowe ale nie drogie zbierane po pchlich targach, allegro itd. Ściany mam z 200 letnich cegieł,mnóstwo starych dodatków,drewnianych reklam... Styl wsiowy, zależało mi na takim domu rodzinnym pachnącym ciastem takim który się kojarzy wakacjami na wsi.
Anuuli, mam prośbę, mogłabyś pisać bez błędów ortograficznych, wiem że są klawiatury na których polskie znaki nie wchodzą ale "krzywom cukrowom", "takrze" czy "ubespieczenia" mocno po oczach daje
.
Przepraszam bardzo, w którym miejscu napisałam że jesteś tępamarta 1981
jestem 15 lat w niemczech i niestety zadko mam do czynienia z polska pisownia wiec zapomnialam jak sie pisze ortograficznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYPISUJE SIE Z TEGO FORUM BO NIKT MNIE NIE BEDZIE OBRAZAL ZE MOZE JAKAS TEPA JESTEm !!!!! SZKODA DOWIDZENIA:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, poza tym na forum BB jest taka funkcja, że automatycznie wykrywane są błędy i dany wyraz podkreślany jest na czerwono
. W uprzejmy sposób zwróciłam Tobie uwagę a Ty na mnie krzyczysz, nikt Ciebie tutaj siłą nie trzyma.
:-).