reklama

Marcóweczki 2011

witam laseczki :happy2:
pewnie forum w weekend jak zwykle będzie świecić pustkami, ale to dobrze, wypoczywajcie pączuszki :-D
ja sobie czekam na M, bo pojechał pogrzebać w samochodzie i mam niestety czas dla siebie:-p potem lecimy do znajomych, którym się niedawno córcia urodziła:rofl2:

anuuli, sądzę, że Marta nie chciała cię urazić, język polski sprawia teraz trudność wielu osobom, nawet jeśli mają z nim do czynienia na co dzień. Polecam mozille, poprawia błędy automatycznie, a szkoda zapomnieć rodzimego języka :happy2::tak:

aneta, kuruj swoją małą i mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. A sama profilaktycznie napij się czasem herbatki z miodem i cytrynką.

hihi, zaraz wejdę w 16 tydzień, jejku jak ten czas gna:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tylko wpadlam sie przywitac bo zaraz znow musze uciekac:(niestesty nie nadrobie was ale moze po weekendzie u mnie wszystko ok czuje sie dobrze brzuch rosnie jak szalony :)

milego weekendu buziaki:*

dziewczyny, nie ma co sie klocic.

Ja nie mam polskich znakow w sumie, jezeli juz mi na jakims zalezy to znajduje w postach wyzej i kopiuje... Ale co do bledow to nie kazdy umie pisac bez nich (czytaj osoby dyslektyczne na przyklad). No i mi byloby przykro, gdyby ktos takie cos napisal i sama poczulabym sie urazona.
ale nie ma sensu tez sie obrazac na wieki, powiedziec co lezy na watrobie i juz :-) (ja np mam problem z konstruowaniem gramatycznie zdan, ale to juz inna historia)

Moj syn jeszcze spi! Jestem w szoku. Co dzis mamy na obiady????

ja mam gołąbki bez zawijania własnej roboty, NIE te z "pomysłu na". Są genialne. Tak, jak za mięsem nie tęsknie, tak to mi wchodzi ładnie.

poczytałam chwilę lutówki i tak się zastanawiam czy moje wcześniej kupione dżinsy ciążowe, starczą mi do końca ciąży. Oby, bo na razie spadają z pupy, tak jak zaraz po kupieniu, kiedy się ciut rozeszły, mimo 7kg na +

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w końcu gotuje dzisiaj ponad tydzień wyczekiwana zupe fasolowa na wywarze z pietruszki mniam oczywiscie zamiast stac nad garnkiem to ja siedze przed kompem i az 1 pietruszke ostrugałam zaraz uciekam sprzatać pozniej polece na cmentarz zrobic porzadek i może popołudniu wyciagne ema na jakis spacer bo u nas dzisiaj piekna pogoda w krótkim rękawku sie zgrzałam jak szłam rano do sklepu miłego weekendu:)

marta 1981
jestem 15 lat w niemczech i niestety zadko mam do czynienia z polska pisownia wiec zapomnialam jak sie pisze ortograficznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYPISUJE SIE Z TEGO FORUM BO NIKT MNIE NIE BEDZIE OBRAZAL ZE MOZE JAKAS TEPA JESTEm !!!!! SZKODA DOWIDZENIA:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anuuli- nie gniewaj sie na Martę- o takie głupoty nie warto się tak sprzeczać- mnie tak osobiście błędy ortograficzne nie przeszkadzają- czytajac Was jakos nie mam czasu zwracać na nie szczególnej uwagi. Ale naprawde bedzie przykre jesli sie z nami rozstaniesz w takich okolicznosciach. Trzymam kciuki za wizyte u lekarza:):):)

hejo

wchodze a tu jakas aferka????????ja tez nie mam polskich znakow wiadomo dlaczego,i nie zamierzam kopiowac niczego bo w takim ukladzie posta bym caly dzien pisala............nie zwracam uwagi na beledy bo tez nie mam na to czasu;-)))

anuuli- spokojnej wizyty i sie nie denerwuj bo nie ma czym..............i zaglondaj czesciej

karas- no moja to ostatnio juz o 8:00 ma oczyska otwarte jak sie dzis czujesz??????? ja tez nie mam pomyslu na obiad????

Milutek- i jak grzebanko w ubraniach sie skonczylo?????????

Marcia -co za ciasto masz jak bym drozdzowe z jagodami zjadla ktora ma???????

ha, genialny humor dziś mam, napatrzeć się nie mogę na mój brzunio. Oponka przesunęła się do przodu i jest piękny okrąglutki, taki o jakim marzyłam :-D wreszcie się czuję jak zgrabna ciężarówka, mogę reklamować odzież ciążową :-p popadłam normalnie w samozachwyt:-D

reklama
Cześć babeczki:-)
Ja obiadu dziś nie gotuję hihi wybieramy się do ikei, więc pewnie klopsiki wsuniemy i z głowy. Cieszę się jak dziecko, bo może coś zakupię dla maluszka:-)
Kurcze mam lekkiego cykora, bo wczoraj córka znajomych wróciła z przedszkola z wysypką. Mam nadzieję, że to zwykłe uczulenie, a nie różyczka. Ja szczepiona nie byłam, ale niby byłam chora. Chociaż to do końca nie wiem, bo nawet lekarka wtedy nie była do końca pewna. Chyba w poniedziałek pójdę pobrać krew na przeciwciała.
Tymczasem idę odkurzyć mieszkanko, a potem zakupki:-)
Pozdrawiam Was wszystkie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry