reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej

ja rowniez musialam wybrac sie dzis na zakupy do centrum handl.
Zakupy,jak wiekszosc kobiet :-D uwielbiam,ale teraz to jakas porazka. Tu sklep z butami, tu frytki ,tu ciuchy,tu lody....a ja z mdlosciami. kupilam co mialam kupic i szybko do auta.Mialam wrazenie ze sie zielona na twarzy robie ;-) ehh...

a teraz wciagnelam kilka ogorkow kiszonych (bo mdlosci chwilowo mniejsze, choc nadal daja o sobie znac) no i.... zgaga. Jak to sie mowi jak nie urok to s....ka :-D
Cos czuje ze Bartus bedzie mial braciszka :-Ddo slodkiego nie ciagnie mnie ani troszke,a normalnie slodycze bardzo lubie.

Ja test robilam dosc wczesnie wiec poszly dwa. Jeden (4 dni przed @ wykrywa) byla kreseczka ale baaardzo blada.Wiec kupilam inny (wykrywa 6 dni przed @) i juz byla widoczna.

może jak nie mam ochoty ani na słodkie ani na kwaśne to będą bliźniaki :-D

a co do testów to też robiłam takie co wykrywają na kilka dni przed @ ale kurcze nie wiem...może jakoś późno owu miałam + leniwe jajo... nie wiem ;-) ale mam nadzieję że w śr ginek wszystko potwierdzi...założymy kartę i takie tam :-D

mi karte ma zalozyc, i do szpitala zapisac za 2 tygodnie.

Dziewczyny ja to chyba nienormalna jestem,narzekam na calodobowe mdlosci,a jak mam mniejsze przez 20 min to sie zaczynam martwic czy wszystko ok, bo to niemozliwe zebym tyle bez mdlosci byla :-D histeryczka ze mnie :-D

ruda ja to dopiero histeryczka jestem, chodzę cały dzień i co chwilę łapię się za cycki sprawdzić, czy nadal bolą:-D
futrzakowa to dzięki twoim teoriom na naszym forum będzie kilkanaście bliźniąt:tak:

a ja mdlosci nie mam:)i w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy wiec co ja mam powiedziec?tez sie czasem zastanawiam czy aby napewno to ciaza hehe:P a ruda pisalas o ogorkach ze to na chlopaka moja ciotka cala ciaze wcinala ogorki i tez myslala ze to chlopak a jednak urodzila sie dziewczynka:)

co do piersi to mi lepiej niech nie rosna i tak mam za duze:)wole zeby zmalaly hehe:P

reklama
cornellka z dobrego samopoczucia w 1 trymestrze i braku dolegliwosci to tylko sie cieszyc :)
a no wiadomo roznie to moze byc.Ja porownuje z pierwsza ciaza,z synkiem. Wszystko bardzo podobnie, mdlosci tylko troche wieksze.
Z tego co widze to wyglada mi to na chlopaka. Ale moja mama mowila ze ze mna czula sie zupelnie inaczej niz z moja siostra i byla przekonana ze chlopak...a tu ja ;-)
wiec nic tylko czekac az sie ujawni na usg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry