Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje dziewczyna za przywitanie:-) Jesli chodzi o temat tesci i rodzicow to wam zazdroszcze bo mi zostal tylko tesciu i nie za bardzo rusza go temat mojej ciazy
Co do remontow to ja moj wlasnie dzis skonczylam:-) Teraz moge sie zajac mysleniem o wyprawce i zaczac kupowanie;-) Co do mojego samopoczucia to musze przyznac ze nie mialam zadnych wymiotow, mdlosci itd. Jedyna rzecza ktora mi zaczyna dokuczac jest bol glowy:-(
Oczywiscie po takiej nieobecnosci nie ma szans was nadrobic ale postaram sie chociaz poczytac w wolnej chwili :-)
;-)
??????Bo mnie katar w nocy strasznie męczył:-
- wzruszyło coś mojego męża, udawał ze niby jest zajęty ale cały czas zerkał jak przekładałam te małe ciuszki a potem zaglądał na takie najmniejsze dwa komplety śpioszków z kaftanikami, które rozłożyłam plackiem na podłodze
sweet. A tak ogólnie to owocnie posortowane na rozmiary, na to co się nadaje i nie itp. 

. 
.

;-)
super,że remont już zakończony i teraz możesz zająć się planowaniem wyprawki dla maleństwa
Wpadaj do Nas częściej koniecznie!!;-)
miło słyszeć ,że u Ciebie w porządku i tak trzymaj! Jesteśmy obok 
:-)

Kochane a to na poprawe humoru
Ciasto drożdżowe z serem białym kruszonką i lukrrrrem
Zobacz załącznik 282934
ale to juz daaawno ;-) ja juz mysle o drugim sniadaniu
pierwsze jem ok 8-8:30 a drugie ok 11...