reklama

Marcóweczki 2011

CZeść Pączuszki:))

My z M pospaliśmy do 10 zjedliśmy śniadanko i dalej w kimke do 14:))) i jeszcze się nie wyspałam.
Wczoraj na (2)kolacje zjadłam ogromny kawał drożdżówki i 0,5 litra mleka mmmmmmmmmm.

Kurcze mi włosy też wypadają i się zaczęły przetłuszczać i skóra na twarzy też:/

Pinka z tym zbieractwem to mój M ma problem bo gdybym go nie ograniczała to by już chaty nie było widać:))) Zrozumiałam przyczynę jak odwiedziłam teścia:) Mama nadzieje że dzieciom tego nie przekaże.

U mnie dzisiaj rosołek i fasolka szparagowa z bułeczką mmmmniam:)))

reklama
papciarkowa, przy USG z pomiarami powinni ci zrobić, czyli jakoś do 14 tyg.:tak:

Wróciłam z zakupów, kupiłam sobie poduchę ergonomiczną, może wreszcie kark i głowa przestaną tak boleć po nocy, oprócz tego 2 jaśki z gąbką, podobno się nie ubijają. Kupiłam też 2 staniki, co ciekawe 1 jest D, a drugi DD, a inny DD był mi za duży tej samej firmy :rofl2: mam teraz staniki D, DD i E, ciekawe... Kupiliśmy też 4 krzesła składane miękkie w niebieskim kolorze za 23 zł sztuka w TESCO w promocji. Nie mamy na czym gości sadzać i muszę przyznać, że całkiem wygodne, jak na taki badziew :rofl2:
Miałam dziś wreszcie upiec sernik ,ale chyba znów przełożę to na jutro :-p

Witam Dziewczyny;-)
Ja wlasnie wrocilam z zajec( ucze sie nadal zaocznie) i odpoczywam. Dzis mam mega duzo energi i jest jej tak duzo ze nie wiem na co ja mam wykorzystac:-D Ja to wogole mam dziwnie z badaniami. Jak ostatnio bylam to mi pokazal malenstwo i po badaniach( nic nie zmierzyl,serduszka tez nie slyszalam, ja nawet nie mialam tych badan pod kierunkiem zespolu downa):no:

co do włosów to też wypadają mi na potęgę, w tym tempie to rodzić będę na Kojaka :szok:

co do cery... cóż, jeszcze pryszcze a już zmarszczki - od początku powtarzam, że wszystkie znaki na niebie i moim czole wskazują na dziewczynkę :-)

a na obiadek dzisiaj pierożki... mmmmm.... z patelni... :-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
co do włosów to też wypadają mi na potęgę, w tym tempie to rodzić będę na Kojaka :szok:

co do cery... cóż, jeszcze pryszcze a już zmarszczki - od początku powtarzam, że wszystkie znaki na niebie i moim czole wskazują na dziewczynkę :-)

a na obiadek dzisiaj pierożki... mmmmm.... z patelni... :-p:-p:-p:-p

kochana tej teori to bym sie raczej tak nie tzrymała ( chociaz..) ja bylam wciazy w iki miałam gładziutką buzkę zadnego pryszczyka no ideał kazdy mówił ojjjjjj chlopak bedzie heheh a tu córcia sie urodzila a teraz pryszcz na pryszczu;-(( i teoria ojjjjj chyba druga dziewczyna a tu chlopak na 99%
Haras- szkoda szkoda szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-(

ciasto zarobione rosnnnnnnnnnnnnnnnie a ja zaraz poprasowac musze bo jak narazie duzo nie mam;-)))

ja mam poprawe jesli chodzi o wlosy-zgestnialy mi, nie przetluszczaja mi sie i nie zwrocilam uwagi zeby wypadaly:-)
a cera to ogolnie byl zawsze dla mnie trudny temat a teraz moje pryszcze itd spotegowaly swoja ilosc:-(
Ja wlasnie zjadlam nalesniki z twarozkiem- jakos bierze mnie ostatnio na slodkie:-)

koncia- ale robisz smaka tym sernikiem:) Co do mebelków to ze czasem cos jest tanie nie znaczy ze nie może być nawet dobre i fajne. Sama mam sporo rzeczy po super niskich cenach i póki co nie narzekam:):-)....a pieniążki zostają wtedy w portfelu na inne przyjemności.:-D

pinka25- ciąg dalszy szału ciast drożdżowych na naszym poście:happy::happy::happy:

mania161287- oj ta szkoła żadna radość- mi się zacznie za niecały miesiąc a już mi się nie chce- poza tym nie wiem jak będę stała ze zdrowiem. W sprawie badan- to tą tzw. przezierność karku powinien Ci lekarz zrobić pomiędzy 11-14 tyg. A może ci zrobił, wpisał a nie powiedział. Skrót jakiego oni używają to NT ja taki mam wpis w karcie ciąży. Ale nie martw sie na zapas- na pewno wszystko będzie dobrze:-):-)

katjusza, papciarkowa, poziomki
- mi siostra mówiła żeby sobie kupić na te włosy skrzypowite, ale nie wiem czy w ciąży można- muszę sprawdzić. A co do cery- to u mnie jest jakiś koszmar- nie przetłuszcza się wręcz przeciwnie, przesusza na maxa, złuszcza się i pęka- jestem cały czas jak kameleon :cool2::cool2: . Na temat syfków tez mogłabym się wypowiedzieć- zesypało mnie jak gówniarę. Z tym ze zawsze to się zdarza jak ląduje w szpitalu- po 3 razach nie dało sie nie zauważyć tej ścisłości. Po powrotach do domu leczę to potem przez co najmniej 2 tyg.:tak::tak::tak:

Na obiadek zjadłam rosołek, kurczaczka w sosie z ziemniaczkami w wykonaniu mojego M. Teraz ładnie wyleguje się i wygrzewam na kanapie.....bo katar dalej mnie meczy jak nie powiem co!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

mi ciezko stwierdzic czy one wypadaja jakos specjalnie nie tyle co zwykle jesli chodzi o cere to mam bez zmian wygladam normalnie i od jednych slysze chlopak jak nic bo dobrze wygladam a od drugich dziewczynka a co bedzie zobaczymy za jakis miesiac chyba ze nie wytrzymam i wybiore sie wczesniej:)

reklama
juz sie rozkrecacie widze :P
a ja wpadlam tylko na chwile, poczytam was wieczorem
maz z synkiem na placu zabaw a ja sie biore za czytanie ksiazki na test praktyczny....
jezdze caly czas autem na 'L-ce' (czyli po tescie teoretycznym- tu tak mozna tzn.niby z osoba towarzyszaca,ale rzadko kto tego przestrzega),a teraz wreszcie zapisalam sie na praktyczny, choc za pierwszym razem i tak nie licze ,ze zdam, juz troche jezdze i za duzo mam przyzwyczajen.... no ale sprobowac musze :) wiec lece czytac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry