Magdzior a czemu tak szybko?? U nas mają zacząć dopiero w październiku :/
Ewi fajnie tak leniuchować swojsko, co? Też tak lubię

Po obiadku u teściów, poszliśmy do lasu na spacer, grzybiarzy co nie miara szok! A potem było leniuchowanie w ogrodzie, jabłuszka, cuksy czekoladowe z galaretką mmmmmmmmmm a teraz święty spokój w domku, Fredzik się wybiegał i teraz leży plackiem, a ja przed 22 muszę jeszcze po eM pojechać, bo umówił się z kumplami

Kurde komary mnie pożarły, drapię się jak szalona
Harshka a dlaczego Twoja znajoma się tak rozczarowała?? Jak szit to mi nie wciskaj hahahahaha
A co do odżywek, to może spróbuj zamiast nich maski do włosów, ja używam gliss kur, jest dużo lżejsza niż zwykła odżywka.. No a najlepsze kosmetyki jakie kiedykolwiek miałam do herów to SP, ale to trzeba u fryzjera i u mojej gupia odżywka kosztuje 80zł, choć bardzo wydajna

Po nich włosy są tak puszyste i mięciutkie jak kaczuszka
Bosa fajna taka wioska

U nas w pobliżu są dwa zamki, w Malborku i Gniewie i tak zawsze się dzieją jakieś fajne rzeczy, jak bitwa 2 Wazów, albo oblężenie Malborka.. I też marzy mi się, żeby naszego szkraba zabierać i uczyć go w ciekawy sposób historii.. albo biologii, bo jest też arboretum z dziwacznymi roślinkami, teściu hoduje kurki ozdobne, więc też będzie frajda dla malucha, no i jakieś małe wiejskie zoo ze strusiami jest w okolicy itp. Ale chyba jednak trochę przyjdzie nam poczekać na takie wyprawy, co najmniej do 2 latek, zanim dziecko zacznie coś kumać, bo widzę po naszym ponadrocznym chrześniaku, że jeszcze nie za bardzo go to zachwyca
Papciarkowa,
Mania - u mnie to samo: serduszka nie było mi dane usłyszeć, tylko widziałam jak bije, a z usg "genetycznym" moje badanie w 13 tygodniu niewiele miało wspólnego, a przy tym zero zleceń na badania krwi itd., zatem zmieniam gina i w piątek będę mogła coś więcej powiedzieć jak pójdę do nowego
Cornellka na mnie patrzą i mówią, że dziewczynka

A syfy mi wywala na brodzie big, a na reszcie twarzy jak kaszka, masakra, bez tapety z domu nie wyłażę a ja tak nie lubię podkładów feeeeee Zobaczymy czy "teoria pryszczowa" sprawdzi się co do płci
Milutek niech Ci małż kupi na katar TONIMER GEL - to taka psikawka do nosa z alg i pantenolem, dla mnie zbawienie

A w ciąży bezpieczny

Tylko kosztuje 23zł :/
Ruda a kiedy egzamin?? Będziemy trzymać kciuki!! Wypnij bebzona ile wlezie

Jak nas wczoraj gliny złapały, to celowo wysiadłam, żeby zobaczył, że mamy specjalny pas dla ciężarówek i się chyba zlitowali, bo mogliśmy dostać 500zł, a wpadło tylko 100zł
No to nadrobiłam ładnie