Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ruda powodzenia napewno zdasz za pierwszym razem ja musze sie zapisac ale to juz 5ty raz bedzie:|
juz sie rozkrecacie widze
a ja wpadlam tylko na chwile, poczytam was wieczorem
maz z synkiem na placu zabaw a ja sie biore za czytanie ksiazki na test praktyczny....
jezdze caly czas autem na 'L-ce' (czyli po tescie teoretycznym- tu tak mozna tzn.niby z osoba towarzyszaca,ale rzadko kto tego przestrzega),a teraz wreszcie zapisalam sie na praktyczny, choc za pierwszym razem i tak nie licze ,ze zdam, juz troche jezdze i za duzo mam przyzwyczajen.... no ale sprobowac muszewiec lece czytac
![]()

), a to K. ze mna na L-ce jezdzi, bo on baba,nie chlop i nie ma prawa jazdy pelnego. Niestety ja za lewy pas tak bardzo sie nie biore, ale jak musze, to jade 
A one są na receptę czy nie????Milusia wyczytałam go w M jak mama, a dla pewności jeszcze przejrzałam fora w necie, potwierdziła też pani w aptece
Zresztą on nie ma w sobie nic chemicznego, tylko naturliśa najważniejsze, że pomaga
![]()