reklama

Marcóweczki 2011

reklama
juz sie rozkrecacie widze :P
a ja wpadlam tylko na chwile, poczytam was wieczorem
maz z synkiem na placu zabaw a ja sie biore za czytanie ksiazki na test praktyczny....
jezdze caly czas autem na 'L-ce' (czyli po tescie teoretycznym- tu tak mozna tzn.niby z osoba towarzyszaca,ale rzadko kto tego przestrzega),a teraz wreszcie zapisalam sie na praktyczny, choc za pierwszym razem i tak nie licze ,ze zdam, juz troche jezdze i za duzo mam przyzwyczajen.... no ale sprobowac musze :) wiec lece czytac :)

A u nas odwrotnie jest :-D
To znaczy ja mam prawko (za pierwszym razem :-D ), a to K. ze mna na L-ce jezdzi, bo on baba,nie chlop i nie ma prawa jazdy pelnego. Niestety ja za lewy pas tak bardzo sie nie biore, ale jak musze, to jade :) Mialam przygode za pierwszym razem, kiedy to czyjs samochod przyrysowalam, ale to sie wytnie ;-)

Magdzior a czemu tak szybko?? U nas mają zacząć dopiero w październiku :/

Ewi fajnie tak leniuchować swojsko, co? Też tak lubię ;) Po obiadku u teściów, poszliśmy do lasu na spacer, grzybiarzy co nie miara szok! A potem było leniuchowanie w ogrodzie, jabłuszka, cuksy czekoladowe z galaretką mmmmmmmmmm a teraz święty spokój w domku, Fredzik się wybiegał i teraz leży plackiem, a ja przed 22 muszę jeszcze po eM pojechać, bo umówił się z kumplami ;) Kurde komary mnie pożarły, drapię się jak szalona :p

Harshka a dlaczego Twoja znajoma się tak rozczarowała?? Jak szit to mi nie wciskaj hahahahaha
A co do odżywek, to może spróbuj zamiast nich maski do włosów, ja używam gliss kur, jest dużo lżejsza niż zwykła odżywka.. No a najlepsze kosmetyki jakie kiedykolwiek miałam do herów to SP, ale to trzeba u fryzjera i u mojej gupia odżywka kosztuje 80zł, choć bardzo wydajna :) Po nich włosy są tak puszyste i mięciutkie jak kaczuszka ;)

Bosa fajna taka wioska :D U nas w pobliżu są dwa zamki, w Malborku i Gniewie i tak zawsze się dzieją jakieś fajne rzeczy, jak bitwa 2 Wazów, albo oblężenie Malborka.. I też marzy mi się, żeby naszego szkraba zabierać i uczyć go w ciekawy sposób historii.. albo biologii, bo jest też arboretum z dziwacznymi roślinkami, teściu hoduje kurki ozdobne, więc też będzie frajda dla malucha, no i jakieś małe wiejskie zoo ze strusiami jest w okolicy itp. Ale chyba jednak trochę przyjdzie nam poczekać na takie wyprawy, co najmniej do 2 latek, zanim dziecko zacznie coś kumać, bo widzę po naszym ponadrocznym chrześniaku, że jeszcze nie za bardzo go to zachwyca ;)

Papciarkowa, Mania - u mnie to samo: serduszka nie było mi dane usłyszeć, tylko widziałam jak bije, a z usg "genetycznym" moje badanie w 13 tygodniu niewiele miało wspólnego, a przy tym zero zleceń na badania krwi itd., zatem zmieniam gina i w piątek będę mogła coś więcej powiedzieć jak pójdę do nowego :)

Cornellka na mnie patrzą i mówią, że dziewczynka ;) A syfy mi wywala na brodzie big, a na reszcie twarzy jak kaszka, masakra, bez tapety z domu nie wyłażę a ja tak nie lubię podkładów feeeeee Zobaczymy czy "teoria pryszczowa" sprawdzi się co do płci ;)

Milutek niech Ci małż kupi na katar TONIMER GEL - to taka psikawka do nosa z alg i pantenolem, dla mnie zbawienie :D A w ciąży bezpieczny :) Tylko kosztuje 23zł :/

Ruda a kiedy egzamin?? Będziemy trzymać kciuki!! Wypnij bebzona ile wlezie ;) Jak nas wczoraj gliny złapały, to celowo wysiadłam, żeby zobaczył, że mamy specjalny pas dla ciężarówek i się chyba zlitowali, bo mogliśmy dostać 500zł, a wpadło tylko 100zł ;)

No to nadrobiłam ładnie ;)

Malina- jesteś kochana:-):-)- pojawiła się we mnie iskra nadziei ze są jakieś bezpieczne leki na katar w ciąży...bo mi już głowa pęka- na razie ciesze się jedynie z tego ze nie mam póki co gorączki:-(:-(:-(

a tu własnie znalazłam na You Tube film z rajdu dokładnie z tego miejsca w którym byłam- jak ktoś lubi te tematy to polecam zerknąć. Byłam w tak nie pozornym miejscu ze hohohoho:-):-)...a potem okazało się ze to była jedna z najlepszych miejscówek na rajdzie bo tam się coś po prostu działo:):-D

YouTube - 56 Istebniański Rajd Wisły 11.09.2010 AKCJA
YouTube - 56 Istebniański Rajd Wisły 2010 - Akcja

niedziela, a te skrobia i skrobią hehe nie mam sił was nadrabiać kochane. przerzuciłam tylko na sam początek i rzuciła mi się w oczy drożdżówka:) poziomki zabiję! nie będę przez ciebie po nocach spała! już sobie wyobrażam ten smak;) zapodaj nam na kulinarne ten przepis, bo zachorowałam na taką, a już widzę, że wyszła cuuuuudownaaaaaaa!;)

ja po całym dniu odpoczywania padam z nóg;) pojechaliśmy na obiadek do teściów, podjadłam sobie pieczonych ziemniaczków z dipem, buraczki o których marzyłam i to co kocham najbardziej kruche ciasto ze śliwką i górą pianyyyyyyyyyyyyyyy, potem zdecydowaliśmy się wyjść na pierwszy spacerek. ubrałam młodemu czapkę, a że był zmęczony, to pojechał jak król pod kocykiem w wózku.
teraz gorąca herbatka, kocyk i relaksik z m, no i idę coś szamać, bo mi znowu mówią, że fatalnie wyglądam, blada, zmęczona. jakbym miesiąc nie spala i nie jadła. bardzo miłą mam rodzinę, nie ma co.

Ostatnia edycja:
Milusia wyczytałam go w M jak mama, a dla pewności jeszcze przejrzałam fora w necie, potwierdziła też pani w aptece :D
Zresztą on nie ma w sobie nic chemicznego, tylko naturliś :p a najważniejsze, że pomaga :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry