Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
hahahaha bardzo możliweto pewnie te popołudniowe przeciągi na BB mnie tak załatwiły...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahaha bardzo możliweto pewnie te popołudniowe przeciągi na BB mnie tak załatwiły...![]()
mam zamiar jutro być już całkiem zdrowa:-)Widze że obie wyrywamy sobie włosy z głowy. Mnie tez mój brzuszek martwi- dalej tak dziwnie kłuje- jak jutro nie przejdzie to pojadę do gina. Nerwy mi tu w niczym nie pomogą a spokój jaki on mi może dać jest bezcenny!!Dziewczyny, ja dopiero po moim obiedzie...no ale cóż zrobić....życie...
Kurcze zaczęłam się mocno martwić bo już nie wiem czy to twardnienie brzucha,macicy jest normalne..a wizyta w przyszłą sobotę i nie wiem co robić:--(
Petusia ja jestem z Wrocka, w razie czego pisz na privdzień dobry dziewczyny! echhh ciężko za Wami nadążyćale to dobrze, znaczy, że dużo się dzieje
mam do Was takie małe pytanko - czy któraś z Was mieszka we Wrocławiu lub chodzi tam do lekarza? mam przed sobą przeprowadzkę z Torunia do Wrocka właśnie...i to na dniach...będę musiała zatem zmienić lekarza... poradzicie?;>