Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, ja dopiero po moim obiedzie...no ale cóż zrobić....życie...
Kurcze zaczęłam się mocno martwić bo już nie wiem czy to twardnienie brzucha,macicy jest normalne..a wizyta w przyszłą sobotę i nie wiem co robić:--(
No i nasiedziałam przed kompem, małe buca mnie od środka:-), więc chyba trzeba się położyć
. Miłej nocki Marcóweczki.

w moim brzuszku teraz to miłe uczucie ale jak pózniej mnie walnie to pewnie nie raz se krzykne hahha
i tez to jest ok wiec polez sobie torszke nie forsuje sie i bedzie ok

i ,że dla świętego spokoju mam zadzwonić do swojego lekarza....dzwonie cała w nerwach...a On do mnie ,że mam jechać na izbę przyjęć bo to mu wygląda na regularne skurcze i niech ktoś to poobserwuje aczkolwiek w 16 tc to raczej nic niepokojącego ..na co ja -dziękuję i do widzenia i w ryk...:-(zebrałam się i pojechaliśmy do szpitala...tam mnie Pani doktor przebadała i stwierdziła ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku ,że takie twardnienie brzucha może się pojawiać i ,że wtedy mam wziąć no-spę i coś tam na "a"..ale ,że z dzidzią wszystko dobrze, serduszko biję i ,że ona nie ma żadnych zastrzeżeń..kazała odpocząć i napić się herbaty ciepłej dla rozluźnienia stresu...No to na zakończenie dnia opowiem Wam ile stresu się najadłam przez ostatnie kilka godzin...:-(
Pisałam Wam o tym twardnieniu brzucha i ,że martwi mnie to a im bardziej zaczęłam to obserwować tym bardziej wydawało mi się to niepokojące...w końcu po zaobserwowaniu tego z mamą ona stwierdziła ,że jej to wygląda na skurczei ,że dla świętego spokoju mam zadzwonić do swojego lekarza....dzwonie cała w nerwach...a On do mnie ,że mam jechać na izbę przyjęć bo to mu wygląda na regularne skurcze i niech ktoś to poobserwuje aczkolwiek w 16 tc to raczej nic niepokojącego ..na co ja -dziękuję i do widzenia i w ryk...:-(zebrałam się i pojechaliśmy do szpitala...tam mnie Pani doktor przebadała i stwierdziła ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku ,że takie twardnienie brzucha może się pojawiać i ,że wtedy mam wziąć no-spę i coś tam na "a"..ale ,że z dzidzią wszystko dobrze, serduszko biję i ,że ona nie ma żadnych zastrzeżeń..kazała odpocząć i napić się herbaty ciepłej dla rozluźnienia stresu...
Tak więc dziewczyny moje idę odpocząć bo mam masakrę w głowie ...:--(
Buziaki dla Was i dobrej nocki!!