Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, ja dopiero po moim obiedzie...no ale cóż zrobić....życie...
Kurcze zaczęłam się mocno martwić bo już nie wiem czy to twardnienie brzucha,macicy jest normalne..a wizyta w przyszłą sobotę i nie wiem co robić:--(
No i nasiedziałam przed kompem, małe buca mnie od środka:-), więc chyba trzeba się położyć
. Miłej nocki Marcóweczki.

w moim brzuszku teraz to miłe uczucie ale jak pózniej mnie walnie to pewnie nie raz se krzykne hahha
i tez to jest ok wiec polez sobie torszke nie forsuje sie i bedzie ok

i ,że dla świętego spokoju mam zadzwonić do swojego lekarza....dzwonie cała w nerwach...a On do mnie ,że mam jechać na izbę przyjęć bo to mu wygląda na regularne skurcze i niech ktoś to poobserwuje aczkolwiek w 16 tc to raczej nic niepokojącego ..na co ja -dziękuję i do widzenia i w ryk...:-(zebrałam się i pojechaliśmy do szpitala...tam mnie Pani doktor przebadała i stwierdziła ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku ,że takie twardnienie brzucha może się pojawiać i ,że wtedy mam wziąć no-spę i coś tam na "a"..ale ,że z dzidzią wszystko dobrze, serduszko biję i ,że ona nie ma żadnych zastrzeżeń..kazała odpocząć i napić się herbaty ciepłej dla rozluźnienia stresu...No to na zakończenie dnia opowiem Wam ile stresu się najadłam przez ostatnie kilka godzin...:-(
Pisałam Wam o tym twardnieniu brzucha i ,że martwi mnie to a im bardziej zaczęłam to obserwować tym bardziej wydawało mi się to niepokojące...w końcu po zaobserwowaniu tego z mamą ona stwierdziła ,że jej to wygląda na skurczei ,że dla świętego spokoju mam zadzwonić do swojego lekarza....dzwonie cała w nerwach...a On do mnie ,że mam jechać na izbę przyjęć bo to mu wygląda na regularne skurcze i niech ktoś to poobserwuje aczkolwiek w 16 tc to raczej nic niepokojącego ..na co ja -dziękuję i do widzenia i w ryk...:-(zebrałam się i pojechaliśmy do szpitala...tam mnie Pani doktor przebadała i stwierdziła ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku ,że takie twardnienie brzucha może się pojawiać i ,że wtedy mam wziąć no-spę i coś tam na "a"..ale ,że z dzidzią wszystko dobrze, serduszko biję i ,że ona nie ma żadnych zastrzeżeń..kazała odpocząć i napić się herbaty ciepłej dla rozluźnienia stresu...
Tak więc dziewczyny moje idę odpocząć bo mam masakrę w głowie ...:--(
Buziaki dla Was i dobrej nocki!!