Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Milutek a Ty jaki biznesik chcesz otworzyć?

O kurde to mi zostało tak że przez 1,5 tyg. mogę przytyć tylko 1kgMilutek, ja znalazłam 1 kalkulator, który uwzględnia ciążę bliźniaczą, ale on niestety pozwala przytyć mniej niż mój ulubiony
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
No to już Ci donoszę, ze lekarz ogólny na gorączke też zalecił mi APAP - dzisiaj, zeby nie było, że mam jakieś przestażałe informacje!! Ale w żadnym wypadku zadne gripexy, fervexy itp.Po pierwsze częstujcie się bułeczkami z budyniem :-)
Zobacz załącznik 286273
Po drugie właśnie zmierzyłam sobie temperaturę , bo bardzo mnie glowa boli i mam dreszcze i jest 38, zastanawiam się czy wziąźć APAP

wypycha i to jak
Ja na stronę z kalkulatorem nie wchodzę, bo co z tego, że na razie prawie nic na plus, skoro wiem że po 5 mieś. mogę tyć po kilka kg miesięcznieKoncia masakryczny ten kalkulator hahaha wg niego do końca piątego mies mam przybrać 9kg, a ja mam na razie 1,5kg.. No to biorę się za szamanie!!
Pastelko czytałam, że w czasie USG wzrasta tylko temperatura dzidzi i nic więcej się nie dziejezresztą chyba lekarze wiedzą, co robią..