cliford
Fanka BB :)
Witajcie ciężarówki!!;-)
Niestety póki co Was poczytałam, widzę ,że raczej wszystko jest w porządku co mnie bardzo cieszy!!!
;-) Nie mam jak Was nadrobić póki co bo idę walczyć zaraz z sałatkami a o 15 zaczynam wykłady w szkole a jeszcze trzeba dojechać...
i kończę je dopiero o 21.35 więc będę pewnie styrana jak wół
Futrzaczku..one tak mają, zajmą się tylko sobą- o Nas nie pamiętają, a potem gdzie są te co się nie odzywają i wielkie haaalllloooo;-):-)
ja Ciebie i całą resztę mocno ściskam!!!
Buziaki i do następnego
;-)
Niestety póki co Was poczytałam, widzę ,że raczej wszystko jest w porządku co mnie bardzo cieszy!!!
;-) Nie mam jak Was nadrobić póki co bo idę walczyć zaraz z sałatkami a o 15 zaczynam wykłady w szkole a jeszcze trzeba dojechać...
i kończę je dopiero o 21.35 więc będę pewnie styrana jak wół
Futrzaczku..one tak mają, zajmą się tylko sobą- o Nas nie pamiętają, a potem gdzie są te co się nie odzywają i wielkie haaalllloooo;-):-)
ja Ciebie i całą resztę mocno ściskam!!! Buziaki i do następnego
;-)
Dobrze, że chociaż dali znać godzinkę wcześniej, więc prosto z pracy do sklepu, a potem ekspresowe sprzątanie
Posiedzieli, pogadali, przywieźli upominki z wakacji i pojechali, a ja mega zmęczona poszłam prosto do łóżeczka. Ale jeden plus, w mieszkanku czysto:-) A i szwagierka mnie zaskoczyła, mówiąc, że jak się maluszek urodzi to zawsze możemy go jej podrzucić, a ona z chęcią się nim zajmie:-)