reklama

Marcóweczki 2011

Veeetttkaaaaa!!! Barcelona?moja piękną i cudowna Hiszpania? pozdrów, ukochaj, wyściskaj i powiedz, że jeszcze tam wróce;0 tym razem w powiększonym składzie:)
Mistres - echh widzę, że masz ten sam problem...niby coś, ale nie wiem czy to to...a jak przegapię?

Nie wiem czy Was jutro nadrobię przez cały dzień, bo muszę śmigać na konferencję, ale będę się bardzo starać;)
Spokojnej nocki dziewczyny:)

reklama
Przywlekłam się na chwile i myślałam że jak zwykle będzie kilka stron a tu...
Patik mam nadzieje że mi też przejdzie:)

Scarletka zrób raban bo coś musiało się juz wcześniej dziać!!

Ide dalej zalegać:**

A dziewczynki troche się martwie bo na USG na początku 6 tyg było widać białą plamkę w pęcherzyku a zarodka nie.Gin powiedział że może jeszcze nie być widać i wszystko ok ale...
Kiedy Wy widziałyście swoje fasolki??? Mi USG robił prez powłoki a nie dowcipnie

Przywlekłam się na chwile i myślałam że jak zwykle będzie kilka stron a tu...
Patik mam nadzieje że mi też przejdzie:)

Scarletka zrób raban bo coś musiało się juz wcześniej dziać!!

Ide dalej zalegać:**

A dziewczynki troche się martwie bo na USG na początku 6 tyg było widać białą plamkę w pęcherzyku a zarodka nie.Gin powiedział że może jeszcze nie być widać i wszystko ok ale...
Kiedy Wy widziałyście swoje fasolki??? Mi USG robił przez powłoki a nie dowcipnie

Przeczytajcie:D
duze,1338010,1,274

duze,1338010,1,274
http://fakty.interia.pl/galerie/styl-zycia/europoslance-dziecko-w-pracy-nie-przeszkadza/zdjecie/duze,1338010,1,274

Ostatnia edycja:
Poziomki - naszą Fasolę zobaczyliśmy w 9 tygodniu, ale przez badanie dopochwowe. Tak naprawdę dopiero teraz miałam takie normalne po brzuszku i kurde...duzo gorzej widać. Te pierwsze zdjęcia były takie wyraźne. Nie martw się, za 2 tygodnie jak pójdziesz to będzie wszystko widać:)

No właśnie w obu ciążąch 1 usg miałm dopochwowe a w 1 nawet w 10 tyg. Teraz jest moda na usg brzuszne od samego początku,nawet jak robiłam usg kontrolne (nie w ciąży) to też przez brzuch:/

MI w pierwszej ciazy powiedzieli, ze nie widza zarodka, a w sumie to bylo 7 tygodni od @...ale u mnie ciaze zawsze sa mlodsze niz z daty @... I teraz podobnie (popatrz na suwaczki).
W sumie to ja wlasnie bylam mniej wiecej w 6,7 tygodniu i jedyne co widzialam to taka plamka..(wtedy zostalam na noc w szpitalu)...A juz w 12 tygodniu super dzidzia.
Nie martw sie poziomka, czesto tak mowia. Tak dlugo jak nie masz zadnych plamien powaznych, tak dlugo jak nic sie nie boli wszystko jest ok.
Tym bardziej, ze ty mialas takie zawirowania ostatnio...

W ogole to ma do Ciebie pytanie w sumie..ale to pozniej i na pw.

Cześc dziewuszki!!
Ja dzisiaj całą noc się kręciłam.. Nie wiem co jest, że nie mogą spac.. A zapomniałam wczoraj o tym lekarce powiedziec. Do tego wyszło, że zostały u mnie przegapione badania prenatalne.. Miesiąc temu byłam z NFZtu i lekarz nie sprawdził tej przegrody nosowej i szyjki mojego dziecka.. a teraz podobno już za późno.. No nic, będę się modlic, żeby z dzidzią pod tym względem było wszystko w porządku..
A na wczorajszych badaniach dało się zmierzyc tylko główkę dziecięcia - w normie i idealnie jak na 15 tydzień - ale data porodu się przesunęła o kilka dni.. Z 14 na 23 marzec… ale jeszcze marzec ;-P A nóżek i rączek juz się nie dało - bo skakał jak oszalały. Do tego przygotował się już do wyjścia.. Hihi, tzn już się obrócił. Żeby jednak mu się nie odmieniło jak przyjdzie ten czas.
Za chwilkę wcinam antybiotyki - no niestety muszę je brac.. Ale są dla nas bezpieczne..

Młego dnia!!!

Maruda- te badania przegapione o których piszesz są zmartwieniem wtedy kiedy ktoś ma ponad 35 lat bo wtedy jest większe ryzyko że dzidzia bedzie miec choroby typu zespół Downa. Osobiście uważam że nie masz się czym martwic:-):-). A to że mierzy się juz tylko główke to normalne na takim etapie ciąży:-D:-D- maluchy lubia się strasznie wiercić w tej fazie ciązy bo maja jeszcze duzo miejsca:-):-)

Cześć Dziewczyny:-)
Niestety choroba nie daje się zwalczyć,ale ja się tak łatwo niepoddam:wściekła/y:.Prawie nie spalam pzrez katar i teraz mnie glowa boli, ale na dworze tak ladnie może na
glowę mi krotki spacer(do sklepu) pomoże.Musze iść coś zjeśc bo mnie ściska , chyb a będzoe kolorowa jajecznica :tak:

reklama
dzieńdobry dziewczynki:-) troszkę mni enie było ...przeleciałam po postach i z tego co widzę to ogólnie wszystko dobrze:-) a przy tak pięknej pogodzie humorki dopisują:-) dopisuja tak bardzo że nawet żadna nie zauważyła mojej kilkudniowej nieobecności:-( chlip...nikt mnie nie lubi:-( :-D miałam migreny i od razu po pracy wskakiwałam do łóżeczka a w pracy mega zapiernicz... nie było czasu na nic...

BUZIOLE DLA WSZYSTKICH!

malinaa - w tkich godzinach w dni powszednie to ja pracuję kochana:-D

katjusza - twój sen o Fusi o o saunie rozwalił mnie na łopatki:-D hahaha

Maruda
- tak jak pisze Milutek nie ma czym się martwić...mój gin wręcz uważa że jeśli w rodzinie nie było takich chorób oraz kobieta jest zdrowa + jest w wieku <35lat to nie ma konieczności wykonywania takich badań...tym bardziej że nawet jeśli wyszłoby coś w górnej granicy to o niczym złym zazwyczaj to nie świadczy! tak więc bez stresu!

W ogóle dwa wieczory pod rząd byłam u teściów na kolacji i po dwóch dniach przybyło mi +0,5kg ... wczoraj na szczęście nie poszłam:-D i waga wróciła do normy:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry