Witam babeczki

Waga mnie dziś znów zaskoczyła, straciłam już łącznie 2kg, więc zostało przepisowe
+6 kg wg mojego ulubionego kalkulatora

Chyba wodę wysikałam, bo jem normalnie, nawet wczoraj pozwoliłam sobie na pół czekolady. Nie obrażę się jak spadnie jeszcze trochę.
Zajadam sobie na śniadanko ciemny chlebek z serkiem rzodkiewkowym oraz z pastą jajeczną.
Pogoda dziś znów rewelacyjna. Pójdę z pieskiem nakarmić kaczki

Usiedliśmy wczoraj z lubym nad księgą imion, bo mu się nie podobało Wiktoria dla dziewuszki i wynalazł
Iliana 
nawet nie wiedziałam, że to może być imię, ale uparł się i tupał nóżkami, że takie chce.

Dowiedziałam się ostatnio, że jeszcze jedna studentka z mojej grupy zaciążyła

ma 2 miesiące starszą ciążę. Jest nas tam 20 kilka dziewczyn (chłopów brak) i aż 2 ciężarówki będą się bujać. Paranoja!
Harsh, no i się popłakałam. Niesamowita historia

Od razu sobie wyobraziłam siebie rodzącą w tym samochodzie
cliford, udanej rocznicy i czekam na fotki ubranek
Scarletka, o matko!

a mały powiedział kto go pogryzł?
Mistres, na dole w podbrzuszu takie delikatne stuki puki

czasem wierzgnie mocniej, ale nie można tego z niczym pomylić, ja troszkę porównuję do serca (tylko wiadomo, że to 1 uderzenie i w różnych odstępach)
malinaa, cud dziewczyna ;-) mnie też coś tam ciągnie i wywaliło mi tą twardą górkę na chama
grrr pies mi mruczy, że chce siku, a ja w połowie czytania i picia kawy

Piszecie o barszczyku cały czas, ale ja na przekór zrobię znowu rosołek :-) faza rosołkowa mi wróciła
Znaleźliśmy wczoraj z lubym coś takiego i się podjaraliśmy
!!SZOK! SKUTER NA AKUMUL-NAJTANIEJ NA ALLEGRO (1239255936) - Aukcje internetowe Allegro
poziomki, widziałam wczoraj w tv tą europosłankę

a moje maleństwo ujrzałam w 10 tyg przez dziurkę
Maruda, ja też nie śpię, chyba jest pełnia księżyca teraz?
futrzaku, witaj! Tak mi kogoś brakowało rzeczywiście
Pastela, jaki troskliwy mąż ;-)
Bosonóżka, trzymam kciuki, żeby szwagierka była zdrowa