reklama

Marcóweczki 2011

Malina moj M tez pracuje fizycznie,czasem musi rozpakowac dwa tiry,załadowac sprintera i obskoczyc pare sklepow i tam znowu towar wyładowac w ciagu jednego dnia,a czasem jest w trasie 25h w ciagu doby.No coz zycze Ci zmieny pracy Twojego meza ;)
A co do przeciekow to zanim zrobi sie remont w łazience dobrze jest pomalowac sciany folia w płynie,moze dacie rade jeszcze to zrobic

reklama
A ja zrozumiałam, że w sądzie pracuje ;) Przepraszam..

U nas już za późno, kafelki, farba.. Od razu głowa mnie boli jak o tym myślę :/

Milusia wklej fotki na wątek badaniowy :D

Poziomeczko- mylisz się kochana- zeby cos sprzedawac na allegro trzeba miec działalność, tak jak pisała Ewi. Z tym, ze eraz nie wysyłaja upomnień, ale od razu rachunek:baffled:

A żeby sprzedawac swoje uzywane rzeczy, trzeba miec na nie paragon, conajmniej sprzed pół roku. Rezcz nabyta np.3 miesiące temu, nie jest w świetle prawa uważana za uzywaną:sorry2:

Aj, porabane to wszystko, nie?
A za komplement dziekuję:-)

Ewi - pokaz teraz swoje dzieła:tak:

Dmuchawiec ja nic nie mam na kompie męża:( wszystko zostało na moim który się spalił i krąży od fachowca do fachowca i nikt nie potrafi go naprawić. Ale mam nadzieję że odzyskam kiedyś... A tu mam tylko szablony.

Milutek z tą płcią to jeszcze możesz mieć niespodzianki tak jak ja hehe;)

Cześć Wam:-)
wpadłam na chwilkę - przywitać się i życzyć miłego dnia:-) moje Dziecię śpi więc muszę zabrać się do pracy pt. mycie podłóg,pranie, sprzątanie kuchni, no i ciasto jogurtowe alis chce upiec:tak: rodzice przyjeżdżają na weekend no i trzeba trochę ogarnąć chatkę...
dzisiaj na obiadek zrobiłam leniwe pierogi, przepis znalazłam w necie, podaje link http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/Klasyczne-leniwe-pierogi.html , wyszły boskie, polecam:tak:
Milutek23 jak fajnie że masz filmik z dzieciaczkami:-), u mnie w przychodni nie ma takiej możliwości, przynajmniej jak na razie, bo już pytałam, nie zainstalowali jeszcze oprogramowania - tak mi gin ostatnio tłumaczył:-(
koncia współczuje takich fachowców, mam nadzieję, że w spółdzielni zachowają się normalnie i pokryją koszty zalania...

hyh mój genialny M, zadzwonił do spółdzielni i załatwił robotników w pon na godzinę 9-10. Oczywiście on idzie do pracy, a ja mam wizytę u ginekologa. I jak ja mam myśleć, że on się w ogóle interesuje tą ciążą? Cholera, do niego to się gada jak do ściany, ale mówiłam mu jeszcze wczoraj o tej wizycie i pytałam czy ze mną pojedzie. ^&%$%#@$ grr

Witam was dziewczyny :-)
Pogoda paskudna u mnie leje od wczoraj :eek: wczoraj nawet po blyskalo pare razy,raz zagrzmialo :-) ale pokoda jest okropna az mi sie nie chce nigdzie wychodzic.
Milutek filmik jest ekstra,pamiatka na cale zycie,kochane te twoje szkraby ;-) no a z plcia to jeszcze moze bobasy zrobia ci niespodzianke i bedzie dama i maly dzentelmen :-D
Brak pomyslu na obiad,jeszcze na zakupy jedziemy dzisiaj jutro brak czasu na to,moj do roboty.
Milego dnia dziewczyny ;-) :-D

reklama
Hej
Milutek23 Super filmik :) Słodkie bobo ja mam filmik z 13 tygodnia ale rozmiarami nie do porównania jejku jak to szybciutko rosną nasze pociechy w mamusiowych brzuszkach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry