Clifordzik- widze że i u Ciebie edukacja się zaczeła

U mnie na szczęście tylko angielski startuje dosc wczesnie- dzisiaj a reszta dopiero za 2 tyg.

Pastela- ale Ciz zazdroszcze tego basenu...jak się dow.że jestem w ciązy to basen był moim mocnym postanowieniem. Potem komplikacje i lekarz powiedział: nie wolno...a teraz jak jest dobrze to nawet bym chyba sil na to nie znalazła wiec nie pytałam

Magdzior- to tylko korzystać z takiej pomocy

jak ktos tak sam od siebie cudzym dzieckiem sie chce zając-

. Super że masz dobre wyniki

:-)
Bosonóżka- ale numer z ta gruźlica- mam nadzieje że Ty sie nie zaraziłaś od szwagierki i mam nadzieje ze u niej wszystko sie dobrze skończy!!!!! Czekamy na wieści;-)
Koncia- coś w tym jest..rano siku a potem na wage i o szok jakoś mniej tych kg niż przez dzien

A imię mi się podoba...choc jeszcze sie z takim nie spotkałam

Na ekipe nic tylko zbiorową skargę- niech naprawiaja to partacze- ZA DARMO!!!
Malinka- współczuje tempa pracy Twojego M

:-(to smutne kiedy sie nie ma dla siebie czasu. to my tu mocniej chyba o tej zimie musimy myslec, zeby szybciej przyszła

...to tak dla Ciebie....Fred- prze As- dobrze że nie macie mieszkania na 7 albo i wyższym piętrze

:-) Co do imienia to bardzo mi sie zawsze podobało, ale zanim my sie zebraliśmy na dziecko to juz nam dwie Julki wysypały w rodzinie

Ewi- ale numer z tym kurkiem...jakoś mi sie wierzyć nie chce ze w całymmmm Lublinie go nie było

hahahha

ale tacy sa faceci