Ewi82
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Poziomki ja miałam usg w 7 tygodniu dopochwowe i też było mało widać a w środę maluch fikał koziołki i ma już 12cm
więc nie martw się, na następnej wizycie zobaczysz już swojego małego człowieczka
Dmuchawiec dzięki za stronkę do gilotynki
Pracki piękne
Ja też na allegro nie ogłaszam sie bo niestety przy większej ilości wymagają działalności. Mój brat dostał kiedyś upomnienie i stąd jestem pewna...
Koncia ja dzisiaj przeglądałam imiona i szok co ludzie wymyślają np. Calineczka albo Niunia, Guantanamera itd. doczepiam linka jakby ktoś chciał zobaczyć popularność występowania imion. Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
Skarletka mam nadzieję że wyjaśnisz sprawę i ten "gryzoń zostanie ukarany"!
Zapomniałam wam napisać jak od 3 miesięcy męczę męża żeby naprawił kurek w wannie i wczoraj zmusiłam go żeby pojechać go kupić i wiecie co? nigdzie nie było!!! Wracał taki zadowolny a ja taka zła! Wszędzie jak na złość się skończyły a Lublin taki dużyyyyy...
Poziomki ja miałam usg w 7 tygodniu dopochwowe i też było mało widać a w środę maluch fikał koziołki i ma już 12cm
Dmuchawiec dzięki za stronkę do gilotynki
Koncia ja dzisiaj przeglądałam imiona i szok co ludzie wymyślają np. Calineczka albo Niunia, Guantanamera itd. doczepiam linka jakby ktoś chciał zobaczyć popularność występowania imion. Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
Skarletka mam nadzieję że wyjaśnisz sprawę i ten "gryzoń zostanie ukarany"!
Zapomniałam wam napisać jak od 3 miesięcy męczę męża żeby naprawił kurek w wannie i wczoraj zmusiłam go żeby pojechać go kupić i wiecie co? nigdzie nie było!!! Wracał taki zadowolny a ja taka zła! Wszędzie jak na złość się skończyły a Lublin taki dużyyyyy...
Ostatnia edycja:
bo jest piekna pogoda
rzeczywiście sufit cały mokry. M wlazł pod wannę z latarką, a tam wielka japa, w której stoi woda. I jeszcze się przez to wczoraj pokłóciliśmy, bo niemało nerwów nas to kosztowało i rozbolał mnie brzuszek :-( dziś zgłosimy to w spółdzielni, bo nie mam zamiaru do tego dopłacać. Mało tego, wiem, że co najmniej dwóm innym sąsiadom coś spartaczyli. Najtańsi nie znaczy najlepsi...