Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale co bedzie to bedzie...
a dekolt z dobrym biustonoszek bedzie wygladal w niej slicznie :-)

. Tak poza tym jestem słomiana wdowa dzisiaj- mój mąż zaoferował się wozić wesele znajomego. Już pojechał i wróci nad ranem
. Podsumowując to wszystko prosze Cie żebyś spróbowała przestać np.o tym myślec i się zamartwiać (bo tez od tego możesz się źle czuć)
kawę wypiłam i nadal się słaniam. Żal siedzieć w domku w taki dzień, ale trzeba niestety posprzątać.
:-(
;-)
Już niby czułam ruchy, później nie i panika, lekarka na urlopie, a jak przestałam się wczuwać i myśleć to znowu poczułam motylki i tak jakby jakieś rozpychanie się w brzuszku:-) Swoją drogą wizytę chcę przełożyć z czwartku na poniedziałek, ale to z kilku powodów, w tym również dla uspokojenia się
Rudzik ...no właśnie byłam na IP w tygodniu , ginka mnie zbadała no i ponoć wszystko jest oki, szyjka się nie skraca , dzidzia rozrabia także może to ja już schizuje i wywołuje pewne rzeczy...:-(
Milutek....jesteś kochana!!!! Dziękuję za wsparcie i zobaczę co da się zrobić..mam nadzieję ,że będzie dobrze !!;-)
Koncia..oby było tak jak mówisz!!! ;-)

a przynajmniej tak dla mnie wyglada.
Jak widać, mój organizm jednak nie potrafi mi powiedzieć co powinnam jeść :-(