Ale tu przeciągi brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rudzik weź przestań, fioletów nie mam na łbie, moja psiapsióła to owszem, miewała kiedyś takie kolory tęczy, typu fiolet, zieleń, żółty, róż, ale teraz się wyciszyła ostatnio i pozostała przy rudym
Lokata ja mam to samo!! Boli mnie ta kość w pośladku, szczególnie wieczorem po intensywnym dniu, wtedy o stawaniu na tej nodze nie ma mowy, przewracanie się z boku na bok w łóżku też graniczy z cudem, ale zazwyczaj rano wszystko mija, no i nie jest tak codziennie.. Myślałam, że to biodra mi się "rozchodzą"

) No ale z tym szpitalem to mnie nastraszyłaś :/
Rolety zamontowane, ale średnio z ich idealnością.. Nie są po prostu równe na dole.. Koleś twierdzi, że to wina krzywych okien, ale jak mój eMek - kontroler jakości okien - wrócił z pracy do domu, to uznał, że po prostu montaż zje***li i że on im udowodni, jak proste mamy okna hahahahaha No zobaczymy..
Szyba do kuchni (pomiędzy blatem a wiszącymi szafkami) zamówiona, będzie za 2 tyg, ale ma 2m i nie wiem czym my ją przywieziemy do chaty

Zakupy zrobione..
Mieszkanko lśni, nawet umyłam 2 okna..
Mężuś i piesek nakarmieni i sobie smacznie chrapią, a ja wreszcie mogę usiąść i popierdzieć w kanapę..
Aż dziwne, że brzunio mnie nie boli po takim "maratonie"
Wczoraj przywiozłam z Maca kupony rabatowe i poiedziałam eM, że szkoda, żeby się zmarnowały, a mają ważność do 18 X. A on na to: no to pojedziemy parę razy je wykorzystać hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!! Ja wiem moje kochane, że to jest mega syf, no ale jaki smaczny, prawda?? I te frytki łódeczki mmmmmmmmm Jak eM się wyśpi i będzie miał dobry humor, to może go wyciągnę.. Kurde szkoda tylko, że to 20km ech.. Aż gupio tak ulegać zachciankom i to tak niezdrowym