reklama

Marcóweczki 2011

Dzien dobry mamusie:-):-) nooo i pogoda sie skonczyla...troszke sloneczka bylo, a teraz pora na jesien;-);-) wczoraj pomylam okienka...a dzisiaj napadaloo...hehhe syzyfowa praca:-):-) a teraz czekamy na gosci...mamcia ma z tatkiem wpasc, w koncu coreczke odwiedzic:-):-) zycze wam milej niedzieli i dobrego samopoczucia:-):-)

reklama
Kurcze, rozmawialam dzis z bratowa i powiedziala, zebym nie stosowala zadnych okladow ani nic goracego na moja rwe, grrrr. W koncu nie kupilam tego tormofora tudziez termoforu. Ale za to mam pilke 65 cm :D fajnie sie na niej siedzi, ale na razie to leze, bo dzis troche polazilismy i mnie noga boli. Wkurzylam sie, bo w tym centrum co bylismy, nie bylo ani jednego sklepu z odzieza maternity. jutro po pracy pojade do drugiego. Musze nowe staniki kupic, bo mam tylko jeden dobry, ktory kupilam jeszcze zanim dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, a jakas rozmiarowka w nim nietaka. Dzis nie chcialo mi sie mierzyc, a moja mleczarnia zrobila sie pokaznych rozmiarow.
Poogladalam ciuszki do bobasow, ciagnie mnie do niebieskiego koloru ;) wiec moze tam chlopiec jednak siedzi?
W ogole nie wiem jak za ta wyprawke sie zabrac, ale poczekam z tym jeszcze kilka tygodni.

Witam Was kochane w ten niedzielny wieczór :-) ale tu dzisiaj cisza i spokój :-D -nie to co w tygodniu (nie można za Wami nadążyć :tak: )
Dziewczyny bardzo Wam współczuję tej rwy Waszej -ja co prawda też czasami budzę się w nocy jak śpię na jednym boku to mi cierpnie ta noga i boli w biodrze że nie mogę się ruszyć przez moment -ale to czasami tylko uff a co będzie dalej ?:szok:
papciarkowa myślałam że to tylko mi dolega :-(,właśnie rozmawiałam z siostrą na ten temat że wieczorami zwłaszcza mnie boli,rwie, kuje-niewiem dokładnie jak to opisać może tak jak Ty z tą szpilką :-D no i nie wiem co to za cholerstwo ? Do doktorki dopiero za 2 tyg.-jak będziesz szybciej to spytaj może :tak:
Już nawet myślałam że to przez stosunek ,że może nie powinniśmy no ale męża parę dni już nie ma więc i sexu 0 a to dalej dolega przez chwile i przechodzi :cool2:
ssabrina kochana zawsze myślę o tobie zaglądając tu i nie tylko :-)
Doczekasz się kopniaczków wkońcu-wszystkie trzymamy kciuki żeby jak najszybciej udało Ci się zafasolkować jak pierwszym razem i być do końca .Mam nadzieję że szybko dasz nam znać o maleństwie.:tak:

Hej!

Melduje sie po dluzszej przerwie.Jednak domowe sposoby leczenia zawiodly,wyladowalam w czwartek w lozku z antybiotykiem na tydzien i zwolnieniem do konca przyszlego tygodnia.Dopiero dzis w miare jakos funkcjonuje,bo do tej pory nie mialam sily na nic.bol gardla,kaszel non stop,a najgorszy byl bol zatok przynosowych i czolowych,masakra!!!modlilam sie,zeby przeszlo,a do tego zlapala mnie ostra migrena,wiec bolala mnie cala glowa,lacznie z twarza (zebami),no i wymioty fontanna...probowalam na poczatku wylezec wszystko bez antybiotyku,ale nie dalo rady,bo zaczelo juz mi atakowac uszy :-( ale juz jest o wiele lepiej!mam tylko nadzieje,ze nie zaszkodze maluszkowi tym antybiotykiem!!!

Bosa,wiele slyszalam dobrego na temat dr Rodzenia i na temat Madalinskiego!Jestes w dobrych rekach :tak::-) ja zamierzam rodzic w sw.Zofii,a chodze do dr Radzikowskiej.Moge z czystym sumieniem polecic :tak: jesli jakims cudem nie dostalabym sie do sw.Zofii,to 2 moja opcja jest wlasnie na Madalinskiego :-)

Scarletka,jak przeczytalam na poczatku o bolu brzuszka u synka,to najpierw pomyslalam,ze moze krepuje sie korzystac z wc w przedszkolu,ale jak doczytalam o tym pogryzieniu :szok::szok::szok: chyba bym sama zagryzla takiego gnojka!wiem,ze bojowa jestem,ale auaktywniaja sie mocno u mnie instynkty macierzynskie :-D

Kasienka77,jak tam samopoczucie??

Koncia,dziekuje za zyczonka rocznicowe :-):-):-)

Ewi,nie przejmuj sie kilogramami, niecale 4 kg to nie tragedia,bez przesady! u mnie w ksiazce jest napisane,ze w 1 trym.przybiera sie ok.2 kg,ale jesli przytylas nawet ok.6,to nie ma obaw do paniki.A co do znikajacych jajek...u mnie w 12tc ginka powiedziala,ze dzidzia wyglada bardziej na dziewczynke,ale zebym sie tym zbytnio nie sugerowala.Po cichu licze,ze jednak nic w tej kwestii sie nie zmieni ;-)

Pabella,krew z nosa w ciazy jest calkjiem normalna,bo wszystkie blony sluzowe sa mocno przekrwione,stad moze byc krwawienie z nosa i dziasel :tak:

:szok: to ja juz powinnam wazyc pomiedzy 59 a 62,a wciaz waze 56 :szok: ale to wszystko przez rozne sensacje,najpierw to zatrucie,a teraz chorobsko :wściekła/y:

Maruda,jak zdrowko??bralas ten antybiotyk czy obylo sie bez???ja niestety jestem na antybiotyku i zwolnieniu do konca przyszlego tyg.

Malinka- chyba zwłaszcza w cyce:-D U mnie to chyba kilo w cyce, a pól w resztę, bo az sie garbie, takie sie ciężkie zrobiły:-D
u mnie tez poszlo w cyce :-D teraz moge powiedziec cyce,bo wczesniej to byly cycuszki,ale urosly juz o 3 rozmiary!!!!!!! :szok::szok::szok: i wciaz mnie bola,od 2 dni nawet mocniej!!!

Pastela,szalona!!!!! nie skacz wiecej przez okno,bo sie polamiesz i dzidzi krzywde zrobisz!!!

Vetka,kuruj sie!!! No i zazdroszcze tej Barcelony :tak::sorry2:

Szafirek sie odzywala???
:*********************
jedyna o mnie pamietalas!!!!!!!!! :-):-):-)
co do sunkienki,pierwsza ladniejsza.Ale ciekawi mnie bardziej na jaka okazje i dla kogo.K. sie oswiadczyl????????:-)

Dmuchawiec,piekne zaproszenia robisz!!!! Dawaj od razu z cennikiem,bo w wakacje nam sie pewnie chrzciny posypia :-):-D

No i Fred przed chwilą wywalił przez balkon swojego misia i teraz piszczy gupek jeden, muszę leciec z II piętra ech.. Dba o moją kondycję ;)
mam nadzieje,ze nie przez okno jak Pastela :-D:-D:-D

Koncia,Malina,wspolczuje spraw remontowych,tymbardziej,ze nie byly planowane :baffled:

YouTube - Obraz 123
spróbujcie i dajcie znać czy się Wam otworzyło:):)
Milutek,sliczny filmik.A malenstwa jakie slodkie:-):-):-) i jakie duze w porownaniu z moim filmikiem z 12 tyg.

Lokata,dolaczam do listy ciezarowek z rwa kulszowa :baffled: na szczescie mnie dopada w konkretnych pozycjach,wiec staram sie ich unikac.

Clifordzik,bylas u lekarza,wiec sie nie stresuj!!Stres moze tez powodowac skurcze macicy,wiec luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz!!
Wiem,latwo sie mowi...ja odkad jestem chora,mam dosyc silne bole brzuszka,ale nie wiem,czy to nie wina tego,ze ciagle kaszle,a napinajace sie miesnie draznia macice :baffled: w kazdym razie od 2 dni nie dalo rady bez nospy,ale jutro ide do ginki na wizyte,wiec mam nadzieje,ze sie uspokoje...

buziaki babole

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-D:tak:

nie spie juz 3 cią noc z rzędu bo studentka nad nami chyba jakis maraton ma w Sexie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro rano ja poprostu zabije jak psa!!!!!!!!!!!! ile mozna?????

kochane co do kopniaczków to ja w pierwszej ciąży poczułam dopiero w 20-21 tygodniu:tak::-( takze wszystko przed wami:tak::tak:

Cornelka- sukienka upatrzana???
Haras- pierwsza sukienka sliczna fryzrka też to kiedy ten wielki dzien............panieński na BB zrobimy:-)
Szafirek- kochana dobrze ze juz ci troszke lepiej to niezle cie msiało przypilic ale dobrze ze poszlas do lekarza zdrowiej:-):-D
scarletka- my wlasnie zabralismy córcie z tego przedszkola co teraz chodzila bo codziennie bił ja chlopak a pani nie reagowała bo myslała ze bije ja niechcąco!!!!!:shocked2::shocked2: ręce opadaja normalnie mam nadzieje ze u was juz sie taka sytuacja nie powtórzy...
Pabella- mnie tez w pirszej ciazy krew z nosa ciekła............ wwiecej odpoczynu i jedzonka.....

pozdrawiam laski ide brrrrrrrrrrrrr

Heloł :-D
Widzę, że od rana pusto. Nic dziwnego, jest taka pogoda, że lampę musiałam zapalić, taka ciemnica. :szok:
Dziś tuptam do ginka, ale pewnie tylko mnie zbada i puści do domu. Zapytam czy następnym razem określimy płeć maleństwa. Bo teraz pewnie za wcześnie, a nie wiem jak to będzie z tym usg z NFZ.

Ja to mam pecha z tą łazienką. Spłuczka nam się wczoraj popsuła, to pojechaliśmy na ostatnią chwilę do Castoramy, a tam tylko jedna za 50zł i do tego gówniana. Nie wzięliśmy jej, M pojedzie do Practicera, ale pewnie dopiero w środę, bo dziś idzie wreszcie do lekarza ze swoim chrapaniem, a jutro po 14 wpadają fachowcy poprawiać swoją fuszerę:dry:

Heloł :-D
Widzę, że od rana pusto. Nic dziwnego, jest taka pogoda, że lampę musiałam zapalić, taka ciemnica. :szok:
Dziś tuptam do ginka, ale pewnie tylko mnie zbada i puści do domu. Zapytam czy następnym razem określimy płeć maleństwa. Bo teraz pewnie za wcześnie, a nie wiem jak to będzie z tym usg z NFZ.

Ja to mam pecha z tą łazienką. Spłuczka nam się wczoraj popsuła, to pojechaliśmy na ostatnią chwilę do Castoramy, a tam tylko jedna za 50zł i do tego gówniana. Nie wzięliśmy jej, M pojedzie do Practicera, ale pewnie dopiero w środę, bo dziś idzie wreszcie do lekarza ze swoim chrapaniem, a jutro po 14 wpadają fachowcy poprawiać swoją fuszerę:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry