reklama

Marcóweczki 2011

to i ja sie melduje po weekendzie

szafirek dobrze,ze juz lepiej :tak:

do mnie juz w srode mama przylatuje, oj kilogramy beda leciec w gore :-D ja czekam na pyszne pierogi z kapusta i grzybami a moj na pierogi ruskie :-D

I snil mi sie dzisiaj dzidzius.Bylo 2 tyg przed porodem, bylam w szpitalu, zrobili mi usg, mowili,ze jeszcze maluch sie nie wybiera nigdzie i na tym usg zobaczylam go w takim rzeczywistym obrazie i byl straaaasznie podobny do Bartka :)

reklama
Zajefajnie wcieło mi posta:wściekła/y:
Witam marcoweczki:-)
Pogoda od wczoraj zmieniła sie o 360stopni,dzis jest ciemno,zimno i mokro ,brrrryyyy:baffled:
Pociesze Was ze i mnie dopadło chorobsko,od wczoraj boli mnie gardło a od tego jest mi ciagle niedobrze,bllleeeeee:-(
No nie pamietam co napisałam w poprzednim poscie.....
Moze administratorzy forum chca zebysmy troche odpoczeły od forum:-D;-)

ana4 wychodzi na to że Ty bedziesz pierwsza na wizycie bo ja dopiero ide 20października a teraz jak byłam to mnie tak wkurzyła że o nic sie nie zapytałam ale przenosze sie do innego gina to może pójde wczesniej tylko jak narazie nie moge sie tam dodzwonic żeby sie umówić

Witam babeczki,mam trochę do nadrobienia ale to w wolnej chwili..
U nas dziś ponuro i deszczowo.Siedze dziś w domu.
Pinka bardzo dobrze ze zabraliście córcie z tego przedszkola. Ja mam podobna sytuacje w szkole.Z moim synkiem chodzi do klasy terrorysta. Dosłownie!! Nauczyciele wiedza ze on ma problemy z integracja z innymi dziećmi a mimo to dopuszczają by bil inne dzieci. Co z tego ze dostaje kare jak to nic nie daje-on wymaga profesjonalnej pomocy. Ja byłam już na skardze i jak narazie dal mojemu synkowi spokój.Wiem ze inna mama tez była na rozmowie z nauczycielem.Takich spraw nie mozna zostawić,bo ucierpią na tym tylko nasze dzieci.

ana4wychodzi na to że Ty bedziesz pierwsza na wizycie bo ja dopiero ide 20października a teraz jak byłam to mnie tak wkurzyła że o nic sie nie zapytałam ale przenosze sie do innego gina to może pójde wczesniej tylko jak narazie nie moge sie tam dodzwonic żeby sie umówić
ha ha dodzwoniłam sie w czwartek ide czyli podpytam

reklama
Hej Dziewczynki

U mnie gardło przeszło hurrra :-) przyszedł katar :baffled::baffled: I to taki meeeega :crazy: kicham 100 razy dziennie i już mnie zaczyna brzuch od tego boleć!!! :-(:-( wlewam w siebie hektolitry ciepłej herbaty z malinami, miodem, cytryną i leżę łopatulona jak babulinka :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry