reklama

Marcóweczki 2011

Hej
dolączam do grana cierpiących na RWĘ!!! pytałam ginki z mieś. temu o rwę to powiedziala, ze to częsta dolegliwość i mam się nie przejmować, tylko odpoczywać ;)

spadam robić sok z malin

reklama
Harsharani - taką fryzurkę jaką prezentowałaś miała ostatnio moja kuzynka u której byłam na weselu, cudnie wygladala! Polecam, sukienki też śliczne. Powiesz cos więcej?

Cliford - spoko w brzuszku na pewno wszystko ok, w prawym boku też i mnie często kuje, a i brzuch nieraz jest asymetryczny, szczególnie jak jelita przepełnione ;) Wczoraj na noc najadłam się kalafiora i nocka byla z głowy - kłucia, wzdęcie, bole ech trzeba chyba staranniej się odżywiac na noc. Ostatnio w ogole zrezygnowałam ze sliwek i winogron nawet w dzien, bo potem cierpiałam... przyjrzyj się temu co jesz. Musimy sie chyba zadowalać bardziej lekkostrawną dietką.

Jak nigdy wogle nie chce mi się spać dzisiaj,więc nadrabiam zaległości na forum.:-)

Dziewczyny współczuje Wam tego kłucia i twardnienia brzuszka,ja kompletnie nic nie czuje,poza niepohamowanym wręcz apetytem:baffled: i tym właśnie potwornie się stresuje:-(Ach,byle do środy....

Oj Ty biedna:(:(
Z tego co kojarze..ale nie dam sobie ręki uciąć w ciąży nie wolno brac gorących kąpieli ani okładów czy masaży rozgrzewających. Dowiedziała się o tym jak czytałam czy można w ciąży stosować balsamy rozgrzewające. Co do rwy to bardzo dobrze Cie rozumiem. Mam ten sam problem co Ty... Mam skrzywienie kręgosłupa z uciskiem na rwe kulszową. To mój dorobek zawodowy (od 5 lat pracuję na nogach w handlu). Ostatnio dała mi w tyłek- spędziłam cały dzien na kanapie kręcąc się z boku na bok...ale nie korzystałam z żadnych leków. Czego nie mówię że Ty masz nie robić. Ja znam swoj organizm na tyle że wiem kiedy nie jestem w stanie wytrzymać bólu. Skorzystaj z tego L4- na pewno Cis ię przyda:) A M niech masuje ile ma sil w rękach:):)

Moja kolezanka jest polozna i ona tak robila, wiec mysle, ze nie zaszkodzi :) co do masci, to ja zadnej takiej nie znalazlam u siebie, ktora moglabym stosowac, wiec zostaje tylko termoforek. wlasnie, zebym nie zapomniala go dzis kupic!
Ale bol jest straszny.

A dzis od rana czuje kopniaczki :) cos sie maly zdenerwowal, chyba glodny byl od rana, a teraz siedze z nogami podciagnietymi i dalej mnie tam boksuje, chyba go gniote :) Dopiero za 3 tyg sie dowiem co tam rosnie, buuu

Witajcie marcóweczki dopiero teraz dałam rade was nadgonić super że wiekszośc z was czuje już ruchy juz nie moge sie doczekac kiedy moje maleństwo sie zmobilizuje do kopania mamuski. mnie co prawda wielki bóle już na szczescie nie nawiedzaja ale czasem szczcególnie wieczorem czuje jakby mi ktoś w szyjke igłe wbijał niezbyt przyjemne uczucie może któraś z was ma podobnie? no i powrocly wymioty 2 tyg spokoju i od nowa z tym że wczesniej były od popołudnia do wieczora a teraz tylko z rana. Pozdrawiam was serdecznie

Witam was brzuchatki w ten niedzielny dzien :-) mam nadzieje ze macie bardziej sloneczny dzien niz ja mam :eek: oczywiscie u mnie typowo pogoda angielska :-D brakuje jeszcze zeby tylko zaczlo padac hehe.Brak pomyslu na dzien,moj robi porzadki w papierach :-D ja to tego nie cierpie robic a troszke sie tego nazbieralo :-)
Tak wam zazdroszcze tych kopniaczkow dziewczyny,no ale pocieszam sie tym ze moze,moze i ja juz niedlugo je tez poczuje :-D &&&&&& :-D
Milej niedzieli dziewczyny ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry