Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...stąd moja nieobecność..ale widzę ,że raczej u Was wszystko w porządku i to mnie cieszy!!!
;-)
;-) i tak sobie uświadomiłam ,że jeszcze trochę i Nas to czeka, ,że jeszcze trochę i my będziemy tu wyczekiwać każdej informacji kto już się rozpakował
;-)przyznam ,że trochę strach mnie obleciał 

na szczęście szybko się uczy
hihi:-)A pozostałe dziewczyny - będziecie chciały pracować ile się da - a najlepiej do końca czy nie ?? czy na przykład dajecie sobie jakiś czas, ze jak do tej pory będzie wszystko ok - to i tak od tego dnia idziecie na zwolnienie??
a potem do oddziału NFZ żeby wyrobić nowa dyskietkę.
Chyba czas zacząć to nadrabiać..
... ja z moich teściów to się już tylko śmieję bo denerwować się nie ma co i po prostu samemu trzeba o siebie zadbać
bo przeginają w obie strony: albo na kolacje fundują mi chleb z mielonką(bo przeciez TA mielonka jest pyszna) albo nie dodają do sałatki jarzynowej jajek bo przecież (JA MÓWIŁAM) ciężarnym nie wolno... to nic że mówiłam to przy jajecznicy że ważne jest by dobrze wysmażyć...
... po czym po zjedzeniu obiadu ( bo nie wypada odmówić) słyszałam od teściowej: może pójdziecie do dietetyka bo jak widzę jak jecie... no wtedy myślałam że nie wytrzymam:-)