Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc ja na razie mam z nim spokój.
:-)

Co za głupota - przecież ciąży nawet lekarze za wsześnie nie potwierdzają.. Więc chyba ta Twoja szefowa nie ma dzieci, skoro nie wie tego..Ewi niestety moja szefowa nigdy nie nalezała do wyrozumiałych(chyba ze na pokaz),oczywiscie miała ogromne pretensje ze ''dopiero teraz o tym jej mowie''( a to był 7tydz) ...
Ooł.. no to ja duża jestem, ale jak byłam na diecie (jakiś czas przed ciążą) to miałam w najlepszym czasie (tzn najmniej) 78 cm - więc tak liczę że z tego pułapu to ja startowała. Ale ja mam na czym siedzieć - choć oddychac - to nie bardzo ;-)hej!
Maruda,ja w najszerszym miejscu mam 77cm :-)
![]()
Aneta, z płaszczem śmiesznie wyszło, bo wczoraj jak wklejałam link, to był to link do konkretnego płaszcza. A dzisiaj już płaszcza w ogóle mojego nie mabosa bardzo ładne te płaszcze,a który wybrałaś?
Mam dziś zły dzień,nadal siedzę z Natalą w domu,niby w oskrzelach już nic nie słychać,ale pozostał jej brzydki kaszel.Zaraz ponownie stawiam bańki,a jutro odwiedzi nas pediatra .Pewnie gdybym podała jej antybiotyk ,byłoby już po infekcji.....