Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam posiadaczke cudownego m 2
Tak jestem z wawki i tak sobie mysle, zeby Moze jakkes spotkanko warszawskich ciezarowek zorganizowac, poki jeszcze mozemy sie ruszac![]()

Malina, o ile dobrze kojarzę, to lubisz rustykalne nieco klimaty. Jeżeli białe meble będą dość klasyczne, to cudnie wyglądałyby z nimi ramy w stylu shabby-chic, białe, trochę postarzone i poprzecierane:Najważniejsze, że leki działają Bosai że masz czas na przyjemności
U nas w sypialni będą biale meble i zastanawiam się nad ramkami do zdjęć.. Podpowiesz coś?? Czy białe, czy antyramy, czy jeszcze coś innego??
Mamy masę zdjęć naszych całusów i chcę wywołać te fotki i je nad łóżkiem powiesić
A myślałyście może o sesji zdjęciowej z brzuszkiem??

Oleniolek, Warszawianko, zapraszam do udziału! Może być okazja do spotkania:Witajcie okrągłe brzuszki
malinaa ja na 100% chcę mieć sesję z brzuszkiem
właśnie jestem na etapie poszukiwania fotografa ale jeszcze nie znalazłam nic co by mnie zaciekawiło
Zaraz Ci wrzucę przepis na topic kulinarny.Zjadłabym śledzia,bosa ,napisz prosze przepis na tą sałatkę ,którą zrobiłaś.Bo ja z tych upośledzonych kulinarnie:wszystko musze mieć dokladnie napisane.Nigdy nie wiem,co można z czym połączyć,żeby wyszło smaczne.