Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Maruda, a jesteś pewna, że ta przyjaciółka to nie "przyjaciółka"? Jak można?! Zdrowia szczureczkowi życzę, biedulek malutki. Co się dzieje?I ja się z rana witam!!
A mnie czeka w tym tygodniu operacja zwierzątka.. Zastrzyki nie pomogły, więc trzeba będzie jej co nieco wyciać.. :-( Choć to mały stwór, nie kotek, nie piesek - ale i tak ją uwielbiam i chcę żeby była zdrowa - to szczureczek jest :-) Ale bardzo żywotny i wszędobylski. Jest tu parę posiadaczek zwierzątek to może mnie zrozumią.. Bo przyjaciółka mnie zjechała.. Że lepiej na dzidzia wydać.. Ale co ze mnie będzie za matka jak pozozstawię innego domownika na pastwę losu.. W głowie by mi się to nie mieściło.. :-(
Fajnie Ci Oleniolek! Ja niestety należę do grupy przyszłych mam, które niewielkie mają szanse na tego typu zajęcia, bo są jakieś dziwne i pomiędzy 9 a 17 pracują. A zazwyczaj nawet dłużej. A zajęcia Aktywne 9 miesięcy, które sprawdzałam, wszystkie odbywały się w godzinach, które zakładały, że ciężarówki nie pracują :-(hej
ja już też po śniadanku ale dalej zaspana
Zaraz wybieram się na zajęcia dla kobiet w ciąży Aktywne 9 miesięcy
Hmmm ... w sumie wiele sie nie zmieniło ale wewnętrznie czuje że jesteśmy sobie bliźsi, bardziej związani emocjonalnie.lokkata jak się czuje świeżo upieczona żoneczka?

, mówić nie może, nasza pediatra na zwolnieniu, a druga od razu antybiotyk przepisała.
. A guza to ta doktorka ze snu na mózgu chyba miała;-)

.