Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
spróbuj się uspokoić i myśleć pozytywnie.
ja w ciążówkach latałam od 2 miesiąca, bo mi się zdawało, że widać wielki brzuch. Ale dobrze, że sobie wolno rośnie, może uniknę większych rozstępów.
Papciorkowa ja bym na Twoim miejscu pojechała do szpitala bo to niepokojące objawy. Ja jestem panikara i jak tak miałam to pojechałam i był krwiak a też jak dzwoniłam to pierwsza lekarka powiedziała żeby przeczekać ale tak się bałam że uznałam że nie ma na co czekać... nospę weź koniecznie bo ona nie szkodzi a rozluźni.
. Wiecie co, ja jestem moze troche okropna, ale jestem dosc negatywnie nastawiona do tego typu akcji na forach etc.
Wszystko przez to, ze 2 lata temu zostalysmy tutaj dosc niezle oszukane, przez dziewczyne z ktora naprawde dluuuugo sie forumowo znalysmy. Najpierw sie starala, pozniej cala ciaza...a pozniej po porodzie (miala blizniaki)... Nie wiem dlaczego, ale powiedziala nam, ze maz ja zostawil itd..ze musi sie wyprowadzic i wiele innych bzdur... Poniewaz bylismy dosc zgrana grupa, zorganizowalismy wszyscy zbiorke kasy... nawet z UK do Pl slalam... I ktos niechcacy ja odwiedzil..bez zapowiedzi.
I sie okazalo to jednym, wielkim klamstwem.
Nie mam nic przeciwko pomaganiu, ale tylko na zywo i tylko jesli osobiscie znam sytuacje.