Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już trochę wczoraj poczytałam no ale jeszcze mi coś nie co zostało :-)
oby tak dalej ;-)
i już się zastanawiam ile ważę teraz, nabiał wcinam w każdej postaci,sery,mleko wczoraj tak mi się zachciało a mojemu jak powiedziałam to aż się mu buźka uśmiechnęła bo wiadomo jak coś robie to i dla niego też
zrobiłam sobie koktajl mleczno- bananowy z czereśniami mmmm 
chodzę normalnie na podpisy itd i oni każą mi szukać pracy itd sprawdzają mnie co robię w tym kierunku gdzie szukam i jaki efekt
oczywiście mam prawo się nie zgodzić na pójście do oferowanej mi pracy jeśli są nieodpowiednie warunki więc jeszcze da się coś z nimi pokombinować 

taki typ 
.Nie wahaj się tylko koniecznie L4Mam ten sam problem bo pracuję po 10-12 godzin, przy komputerze i do tego muszę czasem na drabinę wychodzić (której z resztą nie posiadam - tylko na krzesło). Obawiam się, że ginek nie da mi żadnego L4 bo moja ciąża jest "normalna". Również pracuję sama na punkcie i do tego czasem strach po nocy przychodzi (bo pracuję z dużą gotówka, a zabezpieczenia są marne). Wszystkie dziewczyny od pierwszych tygodni dostają zwykle zwolnienia, a ja jakoś nie miałam odwagi o nie ostatnio zapytać :-(