Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzień dobry Dziewczynkiznowu upalnie uffff. Mam do Was prośbę o porade nie wiem co robić z pracą. W przyszłym miesiącu mam urlop a po nim nie wiem czy nie isc na L4. To będzie już 10 tydzień ciąży. Wiem że ciąża to nie choroba ale moja praca to dniówki 10 h, muszę dzwigać i w dodatku na dniówce jestem sama. Wiem ze jak pójde na L4 to juz nie bede miec powrotu co myslicie powinnam myslec o fasolce i chyba praca sie nie martwic co? Miłego dzionka mamauśki :*
przecież to się rozumie samo przez siebie, że dźwigać i przemęczać się nie można!!!!!!!! same czujecie że nie jest to dobre dla was i dla fasolki więc chyba nie musicie się nas pytać o zdanie? wiem...może jestem ostra, może mnie nie polubicie ... ale uważam nie na miejscu zadawać pytania "w pracy muszę dźwigać/wspinać się/jestem sama w punkcie i co mam zrobić" bo odpowiedź jest oczywista i tylko jedna! Wziąść zaświadczenie od gina o ciąży i poprosić pracodawcę o przeniesienie na inne stanowisko bądź zmianę rodzaju pracy; 10h jest niedozwolone w ciąży; a jeśli pracodawca będzie się krzywił to przynosić L4 i w dupie z nim - teraz nie on jest najważniejszy.