Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej Laski , ale macie tempo pisania nie nadązam nadrobić zaległości. Na początek
pogma i agata bardzo Wam współczuje i trzymam kciuki za następny raz nadzieja jest świetnym motorem napędowym przytulam Was cieplutko.
U mnie to niby 6 tydzień ale ja odrazu miałam robione usg i dokładnie widać na nim fasolkę. Piszę niby bo jak zrobiłam test i pokazały sie dwie krechy to akurat miałam 10h w pracy i do Pana dr. dotarłam późno, praktycznie szedł już do domu i był bardzo zmęczony. Wtedy usłyszałam ze jest to 5 tydzień ale z moich obliczeń wychodzi troszkę wiecej pozatym fasolka miała 11mm a to troche za dużo na 5 tydzień.
A jak u was ile maja wasze fasolki i w jakim okresie? A dziewczyny chciałam jeszcze zapytać jak dajecie rade z mdłościami? Dzisiaj miałąm ochote na naleśniki ale niestety zaraz po ich zjedzeniu nie wiele zostało mi w żołądku i tak coraz częściej. Przepraszam ze sie tak rozpisałam ale mam tyle pytań narazie tyle buziaki
Ale tak pi razy drzwi to 6-7tc a fasoleczka ma 6mm (chyba maluśko)
Jeżeli lekarz nie widzi problemu to Ty tym bardziej nie powinnaś bo Twojej fasolci potrzebna jest spokojna i szczęśliwa mamusia
.Mnie zawsze po wizycie bolałPOZIommki , a nie boli Cię brzuch?? BO mnie pobolewa bardziej po badaniu pana gina

.Pogma, ogromne tulaski, odczekaj trochę i znowu do dzieła;-)U gina byłam już o 16. Wróciłam już.
Przepraszam,ale się wypisuje :-(
.Zgadzam się z Tobą w 100%pogma-jesli to twoje 3 poronienie w tak wszesnej ciąży to juz nie jest to normalne, poszukałabym jakiegoś dobrego gina i zrobiła dobrą diagnostykę pod jego kierunkiem.
Oczywiści ściskam mocno.
Dziewczyny - dletego właśnie ja tak nieśmiało się zameldowałam na marcóweczkach, tak wczesne ciąże jak nasze są naprawdę jeszcze bardzo niepewne... Oczywiście wszystkim życzę jak najlepiej
- to nie jest na porządku dziennym
- pomyśl o innym ginie;-)
.
:-).

.
:-) Chciało mi się spać w dzień i usypiałam czasem na siedząco , a teraz te pobudki o świcie