futrzakowa
yea! to ja!
a ja siedzę w pracy i jogurt jem... niestety niema jogurtów o smaku Pieczeni z pure albo o smaku pysznego gulaszu:-( przez was w brzuchu mi burczy! :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Stawiamy sobie zemkiem za cel wychowanie naszych corek na zaradne dziewczyny...oczywiście na doświadczeniu z siostrami eMka
- hahaha a moja mama zbaraniała jak to teściowa na swoich imieninach mówiła. Moja nie mogla sie przez tydz.pozbierać ze świadomością ze teraz idzie jak bliźniaki niedługo sie pojawia i przydałaby sie jej pomoc. To powiedziałam mojej mamie: a trzeba nam tu kogoś oprócz nas dwóch
I przepraszam ze ja tu dzisiaj tylko o sobie.....jutro już taka niegrzeczna nie będędzisiaj to po prostu tak na świeżo jestem przybita
Od jutra mam mocne postanowienie poprawy;-);-);-);-)

Matko, jaka jestem na swoją asystentkę wku...wiona, to szok!!! Nie chce mi się tłumaczyć, o co chodzi, ale gdyby głupota miała skrzydła, to latałaby jak gołębica!!! Wrrrrr!!!! Aż musiałam na BB wejść i odstresować się!