reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

a ja powoli paaadam, Bartus daje mi dzis tak w kosc,ze chyba zwariuje :szok:
chwilowo oglada bajke i je obiad wiec chwila ciszy.....
i naprawde zastanawiam sie kiedy sasiedzi zadzwonia po jakas opieke spoleczna, tym bardziej,ze Bartek odziedziczyl glos po tacie i dziadku ;/ a oni nie mowia a krzycza ;-)
wiec Bartka rowniez slychac w kilku najblizszych domach :-) a dzis chyba sam nie wiem o co mu tak naprawde chodzi
byle do wieczora, byle do wieczora ;-)

bylam dzis kupic bluze dla Bartka i mialam zamiar kupic ncos dla dzidzi, cos malego,ale caly czas sie wstrzymuje. Tzn. kupilam kocyk,ale to dlatego,ze jak nie dla maluszka to Bartek skorzysta....
a ciuszki jakie widzialam w mothercare po prostu cuuudowne :)

poziomki zdrowka

syra witaj

papciarkowa u mnie dzis kotlecik z piersi kurczaka, ogorki ze smietana i frytki (pewnie ziemniaki bardziej by pasowaly,ale nie lubie obierac ;) wiec rzadko w tygodniu mozna je u nas spotkac :-D )

oj nie robcie mi ochoty na pierogi z kapusta i grzybami :szok: moja mama pyszne robi, czekam,bo przylatuje za 2 tygodnie, oj beda pierozki,beda :-D

ja tez jestem za tym,zeby nie zdrabniac jak sie mowi do dziecka. owszem, niektorym czasem cos sie wymsknie,ale zeby dziecko sie nauczylo normalnie mowic to wiadomo,ze najpierw musi gdzies to uslyszec ;)
moj mowi coraz wiecej nowych slow, czesc po swojemu,czesc przekreca a czesc mowi dobrze, wiec narazie sie nie martwie. Buduje zdania 2-3 wyrazowe.
Do takiej 'prawdziwej ' mowy jeszcze mu daleko,ale chyba maly gadula rosnie bo nawija non stop, nie wazne czy po naszemu czy po swojemu,ciagle cos tam pod nosem gada ;)

reklama
Syra witam!
co do staników, to ja też w Krakowie nie bardzo wiem, gdzie można kupić duże namioty. Sklepów mnóstwo z seksowną bielizną gdzie numeracja kończy się na C. To ja chyba sobie w miskę palec włożę,a nie cycka:/ Jeszcze nie w ciąży z miseczką D nie mam problemów, ale w ciąży, to już dla mnie katastrofa
mysza Dziękuję za radę poszukam w takim razie w sklepie Anita
ruda u nas Piotruś mimo, że starszy, to mamy z nim takie same problemy. Terroryzuje, wymusza,nic nie słucha, wrzeszczy i już czasem mi głupio przed sąsiadami, że od nas takie krzyki dochodzą. czekam aż mu minie ten głupi wiek, ale powiem ci, że czasem juz mi się nad nim beczeć chce.też tylko czekam na opiekę społeczną hihihi;) dzisiaj mi np. wziął i rozbił litrową butelkę soku malinowego. nie dość, że byłą ostatnia, to jeszcze cała kuchnia zalana, wszystko klejące się i pod stopami rozniósł na całe mieszkanie:(
Poziomeczki nie daj się choróbsku kochana! szybko tego syfa zwalczaj!
koncia miłej zabawy życzę, tylko mi się nie nadwyrężaj przy tej pracy za bardzo, bo będzie lanie na kolanie;)

ja teraz na spacerze jak lunatyk wpadłam do sklepu, bo tak strasznie zachciało mi się herbatników w czekoladzie i kropka muszą być. żadnych innych tylko Maltanki:)coraz lepsze mam te zachcianki, a co śmieszniejsze dopóki ich nie spełnię, to zła jestem jak osa i tak zakręcona, że o niczym nie jestem w stanie myśleć.

Ostatnia edycja:
Wlasnie skonczyłam czytac posty zeby byc na czasie ;)))))

A co do choroby to jakis cudddd, wczoraj umierałam a dzisiaj nie wierze jak nowo narodzona, 1wszy raz mi sie to zdarzyło...:szok::szok: jestem przeszcześliwa!! znowu chce sie życ ;)))

A dziewczynki nie wiem moze pisałyscie o tym duzo wczesniej i nie bedzie to zadna nowosc.... czy słyszałyscie o tych witaminach kropelkach D3... co w nich była jakas trucizna czy cos... ??

czeeeeeeeeeeeeesc gwiazdy:tak::tak:

witam nowe mamcie;-)))

ale jestem spiaca:happy::nerd: normalnie szok nic mi sie nie chce szytsko mnie wnerwia jakos a mala tak dala mi dzis polacic ze imyslalam iz wyjde z siebie i stane obok:szok::wściekła/y:teraz bajke oglonda wiec chwila spokoju:rofl2:

pozdrawiam was cieplo i spadam pod prysznic

Ja za to dzisiaj spedziłam dzionek pracowicie:tak:,ztarłam kurze,odkurzyłam i umyłam podłogi,wyszorowałam łazienke od gory do dołu i juz padam na pysk;-) i głowa mnie boli:-( wiec uciekam spac.
Aaaa i witam nowe marcoweczki:-)
Dobranoc babeczki ,miłego weekendu:-)

reklama
Witam wieczorkiem.
Ikusia, na kiedy masz termin? I oczywiscie napisz cos o sobie!
Pinka, czyzby znow pogoda? ja od 5 do 7 poleglam na lozku ...i nie zgadniecie co mnie obudzilo... Kopniaki malucha! Az sie sama zdziwilam. Pewnie glodny byl i chcial, zebym juz wstala... A teraz siedze jak zombie...

Ona! To nic tylko sie cieszyc z takiego obrotu sprawy. A o witaminach nic nie slyszalam...ale ja na tym zadupia to ledwo co slysze ;)

Do góry