reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
trzebiska - fajnie że rodzinka pomaga - ja jestem w koniach sama, bo to tylko moja pasja ... M. może wsiąść pojeździć od czasu do czasu, ale do gnoju to jeszcze ani razu sie nie zabrał. Ostatnio karmi rano to i tak sukces. Więc jeśli sama nie posprzatam, a na serio nie mogę, bo po chwili czuję brzuch + jak miednica mi się na boki rozchodzi i potem leżę ze 2 dni to nikt się nie zabierze. Więc najmuję chlopaka z sąsiedztwa.

no ale na imprezy konskie to juz i M. chętnie jedzie i moja siostra i tata. Pozerzy wstrętni.

Ja niedawno dotarłam do domu wciagnełam obiad wstawiłam kolejne pranie!!!!!!!! za piorę sie na smierćnie spominając o prasowaniu;-( które wlasnie na mnie patrzy a ja na nie haah tylko ze nie mam siły wiec zmuszac sie nie bede poczekam az sterta mnie przerosnie ahhaah

Ale u nas zimno normalnie mrozik podobno na weekend snieg ma spac ale czy spadnie???? sprawa watpliwa

A ja wpadam tylko na chwilę się wypłakać :-:)frown::sad:, a nadrabiać będę, jak dojadę do domu.
Mieliśmy w piątek razem z M. lecieć do mojej przyjaciółki do UK i zrobić wyprawkę. Wrócić mieliśmy w poniedziałek wieczorem. Wylot zaplanowany od miesięcy, od miesięcy M. ma złożony wniosek urlopowy, a tu dzisiaj d..pa. Prezio go potrzebuje w piątek i poniedziałek. M. tłumaczy, że w piątek ok, lecimy wieczorem, więc będzie, ale poniedziałek - wracamy wieczorem. No to prezes dramat, płącz, zgrzytanie zębów, nie może przecież tak firmy zostawić!!! On mu zwróci za bilet, ale ma zostać. Ja załamka, ale znalazłam mu bilet powrotny na niedzielę - 300 zł. Skoro ma mu zwracać za bilet, niech mu zwróci za bilet na powrót w niedzielę. M. do prezesa, a ten... "wie pan, jednak potrzebuje pana też w sobotę". No żesz @#$%^*! :angry::wściekła/y::crazy::growl:
I lecę sama. Ale płakać mi się chce normalnie, a to znaczy, że jest bardzo źle, bo ja nie płaczę prawie nigdy. Czuję, że ktoś nam coś pięknego odebrał, bo mieliśmy wyprawkę wybierać razem. A tak... To już nie to samo.

Jedyne, marne jak diabli, pocieszenie, że dzisiaj w przerwie między spotkaniami wpadłam w biegu do lumpka, wydałam 100 zł i nakupowałam cudnych ciuszków, w większości, o ile nie wszystkich, nowych. Lumpek drogi, jak na lumpek, ale ciuszki - śliczne. Jakbym miała czas, to bym pewnie jeszcze 2 razy tyle śliczności znalazła. Pochwalę się na odpowiednim wątku po powrocie do domku!

Ja niedawno dotarłam do domu wciagnełam obiad wstawiłam kolejne pranie!!!!!!!! za piorę sie na smierćnie spominając o prasowaniu;-( które wlasnie na mnie patrzy a ja na nie haah tylko ze nie mam siły wiec zmuszac sie nie bede poczekam az sterta mnie przerosnie ahhaah

Ale u nas zimno normalnie mrozik podobno na weekend śnieg ma spac ale czy spadnie???? sprawa watpliwa
Wiem coś na temat prasowania...hahahaha :) mi zostały teraz do prasowania same pieluchy tetrowe:) a w przyszłym tyg.zrobię fotki końcowe wszystkich ciuszków dziewczyn już przegotowanych:):)te o ktore kiedyś prosiłas:):)

Milutek jak wstawisz te foty to nie jedna z nas pewnie padnie jak zobaczy taka ilosc.... hahaha
Bosa- a nie mozecie przełozyc tego wyjazdu na nastepny weekend?? zebyscie razem leciecec mogli??? ale z szefa Swinia nie ma co!!!!!!!!!!!!!

Pinus- myślę ze najpierw padne ja....bo nic tylko tak co jakiś czas tam i z powrotem jedno, drugie....piąte pranie. Wszystko jest w pudelkach ale ja muszę to wyłożyć, posegregować i znowu schować do pudelka i opisać rozmiarami itp:):) Mysle ze ogrom tego jak to wyciągnę mnie najpierw powali:):)hahaha

Pinka Ty znowu masz w podpisie nowa fotke,co jedna to piekniejsza:)
Bosa no wiesz co ,jak to czytałam to i mi sie płakac zachciało,naslemy myszy na prezesa a co .Sciskam mocno,moze znajdziecie jakies wyjscie...

reklama
Olcia- tak nową:-p:-p:-p
Milutek- no to wiesz co napij sie meliski przed ty albo sama sie jakos zrelaksuj zebys nie padła bo zdjecia nie zrobisz i nie bedziemy mogły zobaczyc hhha

mnie tez to czeka ale po nowym:baffled::baffled::cool2:

Do góry