reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Pastelko - w pierwszysm roku przedszkola dzieci zawsze wiecej choruja, bo "poznają " nową flore bakteryjna i wirusową. A ospe trzeba przejść, do lekarza to chyba tylko po L4, bo żadnych innych leków niz te co masz nie dostaniesz

A co do skurczy to ja swoje na razie tłumie no-spą i jem garściami magne B6 ale coś czuję, że jeszcze kilka tygodni i fenoterol dostanę, bo mam cholerna gotowość skurczowa macicy

no właśnie L4 mam, ale ona chce go zobaczyc i potwierdzić ospe, nie wiem czy pójdę (jutro zobaczę, moze M. zdąży wrócić)

A Ty zapewne wylądujesz na fenoterolu po tych szalonych dyżurach pracowita kobieto ;)

EDIT

u mnie bialo za oknem ;/

reklama
ale jestem zmeczona. Boli mnie kregoslup,spac mi sei chce. Wypije herbatke, umyje sie i ide do sypialni i bede 'tap madl' ogladac, bo mamy polisz tv w sypialni juz :) scotish tv za to kiepsko odbiera, trzeba antene nowa.

Moje dzieckodzis ospale jak mamusia. Budze go co chwila, ale jakos tak niemrawo mnie kopie. Musze odpoczac troche. Pewnie i ono odczuwa zmeczenie.

Biedna Bosa. Ale z kolezanka tez poszalejesz na zakupach :) zrobicie sobie babski wypad.
Ja bylam dzis po moj sterylizator i akurat nie bylo zestawow z podgrzewaczem tylko w ocieplaczem na butelki. Grrr. Zamowie online.
dobra, nie przynudzam. Lece sie umyc i do lozeczka.

Dobranoc.

A Ty zapewne wylądujesz na fenoterolu po tych szalonych dyżurach pracowita kobieto ;)
Dyżur jeszcze mam tylko w tą i następna sobotę no i w nd wykład i obiecuje sobie troche zwolnić, ale na L4 nie pójdę bo nie usiedzę. W poprzedniej ciązy dopiero szpital mnie uziemił bo nie chciałam urodzić w 32 tyg i do 37 wyleżałam.
Co ma byc to bedzie:-)

Dzieki dziewczyny:-)
Jak facet wymacał te dziury w progu to troche strachu było:zawstydzona/y: ale sie udało.
Teraz trzeba wykombinowac trzy tysiaki dodatkowe na drugie autko,pewnie ruszymy zelazna lokate na szafe odłozona:-(
No ale dzis dzien dobrych wiadomosci bo jeszcze moja mama dzwoniła ze dostała nowe naliczenie emerytury i dostanie teraz wyrownanie a od nowego roku o 200zł wiecej:-)

reklama
Ola- to super!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja mam odciski od tego trzymania kciuków haha no ale nic szampanka łykne:-p:-p

glowa mnie rozbolała ide cos na kolacje wszamac:cool2::cool2:

Do góry