reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Papcia spokojnie jedz i niech zbadają brzuszek :* A na wszelki wypadek, gdyby chcieli Cię zostawić na obserwacji, to wyjmij z szafy koszulę, ręcznik i kosmetyki, przygotuj, a mąż Ci może później podrzucić.. Tylko się za mocno nie denerwuj, bo wcale to wiadomo, że się nie da, my trzymamy kciuki za dobre wieści :))))

Olka obiadek zapowiada się pychowo ;) Ja już po, wsunęłam pierogi od mamy, bo ostatnio dwie porcje dostałam i jedną sobie na czarną godzinę schowałam ;)

Pinka bidulo :* Co tam Cię tak boli.. może ta rwa pioruńska..

A pogoda rzeczywiście paskudna, niby popruszyło śniegu, trochę go leży, ale i tak szaro buro za oknem i ciemnawo.. Chwilami nawet jakiś ból głowy jakby się przebijał.. A nie bolała mnie głowa uuuuuu od dawna, od I trymestru chyba ;) Za to mam więcej krwi w nosku, no i puchnę.. Niestety rano opuchlizna jest nadal :/ Każdy trymestr ma swoje uroki ;)

reklama
Witajcie Marcóweczki,

współczuje Wam tego niespania, ja właśnie mam za sobą pierwszą calutką przespana noc od ponad tygodnia. Nawet do łazienki nie wstawałam, spałam jednym ciagiem, aż miło. Na noc najadłam się magnezu, chyba mi pomógł, bo sen super i skórczy łydek nie było:-)

Za to straszliwie mi dokucza kośc ogonowa, no tak mnie d...a boli, ze nie moge siedzieć, ani chodzic za bardzo, a tu kolejny dzien i 6 godzin siedzenia na zajęciach, normalnie jakaś poduszke chyba będą nosić. Mam nadzieję, że to relaksyna już działa i tak mi wszystko" w szfach" puszcza.

Papciarku trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka.

Bosa - udanego spotkania z córeczką:)

Olafowi i Wiktorkowi - zdrówka. Ospa jest dośc upierdliwa i swędząca, więc dużo cierpliwości dla Mamusi:)

Pinka - róznica czasu Warszawa-Toronto - 6 godzin, u mnie dochodzi 8 rano, a Wy juz o obiadku myślicie:)

Olus - normalnie smaka mi narobiłaś na taki obiadek, i gdzie ja teraz takiej kiszonej kapusty kupię...

Chyba muszę wstawać, a tak bym została w łóżeczku, jejku żeby mi sie tak chciało, jak mi sie nie chce...

Miłego dzionka

Malina- rwa kulszowa swoja droga paskudztwo jedne dobrze ze my tylko 2 dzieci chcemy hah bo co ciaza to gorsza,wiecej sie namówic nie dam........

To ja zapraszam na obiadek Was dziewczyny do mnie bo ja przez trzy dni bede sama jadała bo M bedzie wracac dopiero na noc;)
Papciarku jedz szybko ale nie denerwuj sie za bardzo,trzymam kciuki:)

Witam w ten deszczowo-śniegowy dzień. Nie nadrobiłam niestety zaległości, doczytałam tylko, że bóle się do Was przyczepiły. U mnie podobnie, dzisiaj coś brzuch mnie ćmi, nogi też mnie bolą, ale to raczej na zmianę pogody. Poza tym ostatnio robiłam cytologię i mam II, czyli ok, ale niestety jest stan zapalny. Miała któraś z Was? Lekarz wyniki widział już z 2 tygodnie temu i recepty nie zostawił więc to chyba nic takiego, jutro mam wizytę to się dowiem. Mam nadzieję, że to nic złego i że nie zagraża mojemu synkowi.

witam.
Podczytuje Was tutaj od jakiegoś czasu i wreszcie sama postanowiłam się tu do Was zapisać, mam nadzieję że mnie przyjmiecie do marcóweczek??

Witam Was:-)

Szalone dni. Dziś zaliczyłam przedszkolną imprezę andrzejkową:-) oj kocham dzieciaki kocham, co się nacałowałam i naprzytulałam to moje:happy: Dodam, że na 60 rodziców była sama:-p więc wszystkie buźki do tulenia moje!

bosa nie łam się! w UK kupisz ciuszki a tyle innych rzeczy możecie razem wybierać na miejscu:tak:

harsh oj współczuję przejść z Olafem. Niedawno Zosia miała podobnie.
Farb nie da się wymienić?
Już dawno miałam Cię zapytać...czy Twój K jest taki piękny jak TEN Ken?:rolleyes:

zuzia witamy! czytaj, czytaj i wdrażaj się szybciutko:tak:

pastela przytulam Wiktora.
Skoro ospa tka intensywna to życzę żeby szybko minęła!

pinka wg mnie istnieje jeszcze jedna grupa kobiet: takie, które nie mają zagrożonej ciąży, ale nie mogą pacować ze względu na specyfikę pracy...czy nie tak?;-)

a tak apropo's im bliżej L4 tym bardziej to oddalam, boję się:-D

Chciałam Was zapytać co sądzicie o takim poglądzie, że spokojna ciąża = spokojne dziecko a energiczna, zabiegana mamuśka urodzi małego wulkana?

reklama
już jestem spakowana i ogarnieta zjemy obiadek i o16 nas kolega ema zawiezie do szpitala mam nadzieje że to nic poważnego trzymc kciuki prosze i do nastepnego posta

Do góry