reklama
witam.
Podczytuje Was tutaj od jakiegoś czasu i wreszcie sama postanowiłam się tu do Was zapisać, mam nadzieję że mnie przyjmiecie do marcóweczek??
witaj witaj i zapraszamy do pisania..........
kurcze co ten moj smyk wyprawia to sie w pale nie miesci byla przed chwilą kumpelka i nie mogła uwierzyc ze moj brzuch co chwile zmienia krztałt haha i trzesie sie jak by miał zaraz eksplodowac ahhaha chyba jakies zawody są u mojego synka wbrzuszku albo dobry mecz oglonda hahaah...........
kurde zjadla bym cos?????????
Witajcie- co tam ciekawego dzisiaj popisałyście????? hmmmm muszę poczytać bo eM mnie do kompa nie dopuszczał cały dzień
:-)
Pinuś- ja oczywiscie zasiadam z kisielkiem- fisielkiem

A i witam nowe koleżanki:)
Pinuś- ja oczywiscie zasiadam z kisielkiem- fisielkiem

A i witam nowe koleżanki:)
Milusia mam nadzieję, że nie dopuszczał do kompa, bo zajmował Cię czymś innym
a nie, że po prostu sam go okupował ;p
Witam nowe mamy
A mnie znowu ssie :/ No dopiero dwie godziny temu jadłam :/ Ile można??
W dodatku nie mam pomarańczy, a eM już wyjechał w trasę i wróci w nocy..
Mam dwa wyjścia: zadzwonić do brata albo samej zasuwać w tej śnieżycy..
Witam nowe mamy
A mnie znowu ssie :/ No dopiero dwie godziny temu jadłam :/ Ile można??
W dodatku nie mam pomarańczy, a eM już wyjechał w trasę i wróci w nocy..
Mam dwa wyjścia: zadzwonić do brata albo samej zasuwać w tej śnieżycy..
buziaczek1
Fanka BB :)
dzien dobry wszystkim! witam nowe kolezankiwidze ze grono marcowek nam sie powieksza z minuty na minute!
Papcia nie denerwuj sie ja mialam przez pewien czas podobne rzeczy jak ty ale samo przeszlo na szczescie i juz jest ok! nie stresuj sie i oddychaj tak jak mi pani polozna powiedziala glebokie spokojne oddechy a do szpitala bez watpienia jak kazali ale na zapas sie nie zadreczaj nie wolno ci sie martwic...daj znac cio i jak bo sama jestem ciekawa i 3mam kciuki za was oboje!!
a odnosnie jedzenia to sprobujcie przepis na brokuly dla nas podobno skarb...marcowe przepisy mix od marcowek!
Papcia nie denerwuj sie ja mialam przez pewien czas podobne rzeczy jak ty ale samo przeszlo na szczescie i juz jest ok! nie stresuj sie i oddychaj tak jak mi pani polozna powiedziala glebokie spokojne oddechy a do szpitala bez watpienia jak kazali ale na zapas sie nie zadreczaj nie wolno ci sie martwic...daj znac cio i jak bo sama jestem ciekawa i 3mam kciuki za was oboje!!
a odnosnie jedzenia to sprobujcie przepis na brokuly dla nas podobno skarb...marcowe przepisy mix od marcowek!
Papcia- teraz czytam....Kochana trzymaj sie dzielnie- oby wszystko było oki;-);-);-)
Scarletka- śnieg mamy na pewno w górach

skromnie bo skromnie ale drapanie i odśnieżanie szyb w aucie rano było porządne:-)
Agnes- zdrówka dla męża ;-)i Twojego pęcherzyka
A akumulator to pikuś- lepsze to niż jakby zepsuło się coś innego:-)
Pinus- co do bólu brzuszka i kręgosłupa to przyłączam sie do Ciebie w tym bólu i tej trwodze :-(
Ruda- oj ja to jestem ostatnio nie w temacie na BB wiec mi wybacz ze dopiero teraz: ale wszystkiego najlepszego Kochana i dużo zdrówka

Pastela- trzymajcie się dzielnie...zdrówka dla biednego synusia ;-):-(- oby dało sie to szybko wyleczyć i zdiagnozować!!!
Ewi- ciesze się ze u Was wszystko oki po wizycie;-)
Trzebiska- ja w 2 miesiącu ciąży przeziębiłam się leżąc w szpitalu w środku lata
O życie leczyłam katar przez ponad 2 miesiące aż w końcu sobie odpuściłam i stwierdziłam ze taki już będzie mój urok do końca ciąży:-):-)- także nie jesteś sama
Maruda- czekam na wieści z wizyty;-) i trzymam kciuki za spotkanie z dzidzia
&&
Ola- to gdzie Twój eM pracuje ze tak spytam ze chadza na pokazy ciuszków

Fifronka- moje dziewuchy tez ostatnio tak fikają ze co rusz mnie w dole i po bokach boli- moi obaj lekarze zawsze mówią na wizytach ze wszystko jest ok- i jak sie tu nie dać zwariować???:-)
Madzikm- ja tez słyszałam o takiej opinii jak Ty...zwracałam nawet ostatnio uwagę na dzieci i ich rodziców i powiem Ci ze chyba coś w tym jest. Ja przynajmniej taka zależność zauważyłam
Dlatego staram się ani nie biegać (bo i tak mi nie wolno
, ani się nigdzie nie spieszyć i mimo wszystko redukować stres i nerwy- choć z tym to wiemy ze jest rożne
Malinka- strzał w dziesiątkę.....sam go okupował,...ale ja za to okupowałam swoja ukochana kanapę

Masz śnieżyce????
:-)
Scarletka- śnieg mamy na pewno w górach

skromnie bo skromnie ale drapanie i odśnieżanie szyb w aucie rano było porządne:-)Agnes- zdrówka dla męża ;-)i Twojego pęcherzyka
Pinus- co do bólu brzuszka i kręgosłupa to przyłączam sie do Ciebie w tym bólu i tej trwodze :-(
Ruda- oj ja to jestem ostatnio nie w temacie na BB wiec mi wybacz ze dopiero teraz: ale wszystkiego najlepszego Kochana i dużo zdrówka

Pastela- trzymajcie się dzielnie...zdrówka dla biednego synusia ;-):-(- oby dało sie to szybko wyleczyć i zdiagnozować!!!
Ewi- ciesze się ze u Was wszystko oki po wizycie;-)
Trzebiska- ja w 2 miesiącu ciąży przeziębiłam się leżąc w szpitalu w środku lata
Maruda- czekam na wieści z wizyty;-) i trzymam kciuki za spotkanie z dzidzia
Ola- to gdzie Twój eM pracuje ze tak spytam ze chadza na pokazy ciuszków

Fifronka- moje dziewuchy tez ostatnio tak fikają ze co rusz mnie w dole i po bokach boli- moi obaj lekarze zawsze mówią na wizytach ze wszystko jest ok- i jak sie tu nie dać zwariować???:-)
Madzikm- ja tez słyszałam o takiej opinii jak Ty...zwracałam nawet ostatnio uwagę na dzieci i ich rodziców i powiem Ci ze chyba coś w tym jest. Ja przynajmniej taka zależność zauważyłam
Malinka- strzał w dziesiątkę.....sam go okupował,...ale ja za to okupowałam swoja ukochana kanapę

Masz śnieżyce????
:-)buziaczek1
:-(ale mnie dzisiaj boli glowa masakra jakis apap musze chiba wziasc bo zwariuje to chyba przez ta pogode ..ohh tak strasza tym sniegiem a tunic i nic... niech juz spadnie jak ma spasc to moze lepiej sie poczuje! alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
a jak tam w zywcu dozo sniegu? mama mi mowila wczoraj ze cos tam spadlo...
a jak tam w zywcu dozo sniegu? mama mi mowila wczoraj ze cos tam spadlo...
Ostatnia edycja:
A ja z kanapy przeniosłam się do sypialni, naukładam sobie poduszek za plecami i mogę nogi wyciągnąc
A kompik na kolana
Choć już coraz dalej i piszę na wyprostowanych rękach hahahahaha
A śnieżyca to tak wygląda z okna, sypie i strasznie zawiewa.. Nie wychodziłam dzisiaj jeszcze, ale i tak czekają mnie jeszcze 2 wyjścia z Fredzikiem, bo pana już nie ma.. No i wyobraźcie sobie, że ten smerf mały znowu zalega pod drzwiami, już mu jego posłanie przyniosłam do sypialni, wrzuciłam kostkę do gryzienia, a on potuptał potuptał i poszedł pod drzwi.. Nosić go nie będę, bo waży z 15 kilo
Jak zatęskni za mną, to przyjdzie o!
Wydłubałam curly, czekolade piernikową i parę mandarynek - może przeżyję na tym do końca dnia
A śnieżyca to tak wygląda z okna, sypie i strasznie zawiewa.. Nie wychodziłam dzisiaj jeszcze, ale i tak czekają mnie jeszcze 2 wyjścia z Fredzikiem, bo pana już nie ma.. No i wyobraźcie sobie, że ten smerf mały znowu zalega pod drzwiami, już mu jego posłanie przyniosłam do sypialni, wrzuciłam kostkę do gryzienia, a on potuptał potuptał i poszedł pod drzwi.. Nosić go nie będę, bo waży z 15 kilo
Wydłubałam curly, czekolade piernikową i parę mandarynek - może przeżyję na tym do końca dnia
reklama
buziaczek1
dora zrezygnowalam z apapu najpierw mala slaba kafke sprobuje moze pomoze ... dobrze ze ja nie musze nigdzie wychodzic na tym zimnie 1st i wieje ale nie sypie i to pewnie ten pieprz...ny bol glowy...feee... a ja tez siedze z podusia za plecami wlasnie z kompem na kolanach wygoda achhh
boziu w poniedzialek dentysta bo dzidzius witaminy mi zasysa i dziasla mi padaja....

dobrze ze w uk mam za free
boziu w poniedzialek dentysta bo dzidzius witaminy mi zasysa i dziasla mi padaja....

dobrze ze w uk mam za free
Ostatnia edycja: