reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Papcia jakbyś miała zostać w szpitalu to machnij którejś smsa albo niech mąż zostawi posta z info żebyśmy się nie martwiły. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

reklama
witam.
Podczytuje Was tutaj od jakiegoś czasu i wreszcie sama postanowiłam się tu do Was zapisać, mam nadzieję że mnie przyjmiecie do marcóweczek??

witaj witaj i zapraszamy do pisania..........

kurcze co ten moj smyk wyprawia to sie w pale nie miesci byla przed chwilą kumpelka i nie mogła uwierzyc ze moj brzuch co chwile zmienia krztałt haha i trzesie sie jak by miał zaraz eksplodowac ahhaha chyba jakies zawody są u mojego synka wbrzuszku albo dobry mecz oglonda hahaah...........

kurde zjadla bym cos?????????

Cześć Marcóweczki! Ja też postanowiłam do Was dołączyć a nie tylko się przyglądać od czasu do czasu :) Mam termin na 3 marca i właśnie wczoraj nasze dzieciątko pokazało że jest chłopczykiem !!! Pozdrawiam wszystkie Mamuśki Marcowe!

Ostatnia edycja:
Witajcie- co tam ciekawego dzisiaj popisałyście????? hmmmm muszę poczytać bo eM mnie do kompa nie dopuszczał cały dzień:):-)

Pinuś- ja oczywiscie zasiadam z kisielkiem- fisielkiem:):-D:-D

A i witam nowe koleżanki:)

Milusia mam nadzieję, że nie dopuszczał do kompa, bo zajmował Cię czymś innym ;) a nie, że po prostu sam go okupował ;p

Witam nowe mamy :D

A mnie znowu ssie :/ No dopiero dwie godziny temu jadłam :/ Ile można??
W dodatku nie mam pomarańczy, a eM już wyjechał w trasę i wróci w nocy..
Mam dwa wyjścia: zadzwonić do brata albo samej zasuwać w tej śnieżycy..

dzien dobry wszystkim! witam nowe kolezankiwidze ze grono marcowek nam sie powieksza z minuty na minute!
Papcia nie denerwuj sie ja mialam przez pewien czas podobne rzeczy jak ty ale samo przeszlo na szczescie i juz jest ok! nie stresuj sie i oddychaj tak jak mi pani polozna powiedziala glebokie spokojne oddechy a do szpitala bez watpienia jak kazali ale na zapas sie nie zadreczaj nie wolno ci sie martwic...daj znac cio i jak bo sama jestem ciekawa i 3mam kciuki za was oboje!!
a odnosnie jedzenia to sprobujcie przepis na brokuly dla nas podobno skarb...marcowe przepisy mix od marcowek!

Papcia- teraz czytam....Kochana trzymaj sie dzielnie- oby wszystko było oki;-);-);-)

Scarletka-
śnieg mamy na pewno w górach :-D:-D:-D skromnie bo skromnie ale drapanie i odśnieżanie szyb w aucie rano było porządne:-)

Agnes- zdrówka dla męża ;-)i Twojego pęcherzyka:) A akumulator to pikuś- lepsze to niż jakby zepsuło się coś innego:-)

Pinus
- co do bólu brzuszka i kręgosłupa to przyłączam sie do Ciebie w tym bólu i tej trwodze :-(

Ruda- oj ja to jestem ostatnio nie w temacie na BB wiec mi wybacz ze dopiero teraz: ale wszystkiego najlepszego Kochana i dużo zdrówka :-D:-D:-D

Pastela-
trzymajcie się dzielnie...zdrówka dla biednego synusia ;-):-(- oby dało sie to szybko wyleczyć i zdiagnozować!!!

Ewi- ciesze się ze u Was wszystko oki po wizycie;-)

Trzebiska- ja w 2 miesiącu ciąży przeziębiłam się leżąc w szpitalu w środku lata:) O życie leczyłam katar przez ponad 2 miesiące aż w końcu sobie odpuściłam i stwierdziłam ze taki już będzie mój urok do końca ciąży:-):-)- także nie jesteś sama:)

Maruda- czekam na wieści z wizyty;-) i trzymam kciuki za spotkanie z dzidzia:)&&

Ola- to gdzie Twój eM pracuje ze tak spytam ze chadza na pokazy ciuszków:):baffled:

Fifronka- moje dziewuchy tez ostatnio tak fikają ze co rusz mnie w dole i po bokach boli- moi obaj lekarze zawsze mówią na wizytach ze wszystko jest ok- i jak sie tu nie dać zwariować???:-)

Madzikm- ja tez słyszałam o takiej opinii jak Ty...zwracałam nawet ostatnio uwagę na dzieci i ich rodziców i powiem Ci ze chyba coś w tym jest. Ja przynajmniej taka zależność zauważyłam:) Dlatego staram się ani nie biegać (bo i tak mi nie wolno:), ani się nigdzie nie spieszyć i mimo wszystko redukować stres i nerwy- choć z tym to wiemy ze jest rożne:)

Malinka- strzał w dziesiątkę.....sam go okupował,...ale ja za to okupowałam swoja ukochana kanapę:):):-D:-D
Masz śnieżyce????:szok::-)

:-(ale mnie dzisiaj boli glowa masakra jakis apap musze chiba wziasc bo zwariuje to chyba przez ta pogode ..ohh tak strasza tym sniegiem a tunic i nic... niech juz spadnie jak ma spasc to moze lepiej sie poczuje! alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!:baffled: a jak tam w zywcu dozo sniegu? mama mi mowila wczoraj ze cos tam spadlo...

Ostatnia edycja:
A ja z kanapy przeniosłam się do sypialni, naukładam sobie poduszek za plecami i mogę nogi wyciągnąc :D A kompik na kolana :D Choć już coraz dalej i piszę na wyprostowanych rękach hahahahaha
A śnieżyca to tak wygląda z okna, sypie i strasznie zawiewa.. Nie wychodziłam dzisiaj jeszcze, ale i tak czekają mnie jeszcze 2 wyjścia z Fredzikiem, bo pana już nie ma.. No i wyobraźcie sobie, że ten smerf mały znowu zalega pod drzwiami, już mu jego posłanie przyniosłam do sypialni, wrzuciłam kostkę do gryzienia, a on potuptał potuptał i poszedł pod drzwi.. Nosić go nie będę, bo waży z 15 kilo :p Jak zatęskni za mną, to przyjdzie o!

Wydłubałam curly, czekolade piernikową i parę mandarynek - może przeżyję na tym do końca dnia ;)

reklama
dora zrezygnowalam z apapu najpierw mala slaba kafke sprobuje moze pomoze ... dobrze ze ja nie musze nigdzie wychodzic na tym zimnie 1st i wieje ale nie sypie i to pewnie ten pieprz...ny bol glowy...feee... a ja tez siedze z podusia za plecami wlasnie z kompem na kolanach wygoda achhh
boziu w poniedzialek dentysta bo dzidzius witaminy mi zasysa i dziasla mi padaja....:angry::szok::no:dobrze ze w uk mam za free:)

Ostatnia edycja:
Do góry