reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ja mam lody czekoladowe...ale zostawiam je na jutro:) U nas w takich syt.każdy jest zadowolony:) M ogląda swoje głupoty już chyba 4 godzinę a ja tyle samo wiszę na necie:)

reklama
:angry:nie chce mi sie spac- moj dzwonil ze jeszcze cala kuchnia ziemniaki obieraja na jutro i z pol godziny mu zleci:crazy: i sie mnie pyta a kupilas mi cos na urodziny:):-D

:angry:nie chce mi sie spac- moj dzwonil ze jeszcze cala kuchnia ziemniaki obieraja na jutro i z pol godziny mu zleci:crazy: i sie mnie pyta a kupilas mi cos na urodziny:):-D
Trzeba mu było powiedzieć ze Ty jesteś jego prezentem- zawiązać kokardkę na brzuszku i czekać na niego toples:):)hihihi lepszego prezentu dac mu chyba nie możesz co nie? :-D

a wiesz ze dobry pomysl i nawet mam kokarde tilko srebrna a nie czerwona np...ale co tam dostanie mnie zapakowana w srebrna milutek jestes genialan;-)opowiem ci jutra co z tego wyniklo:-Dmoj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja:):-D

a wiesz ze dobry pomysl i nawet mam kokarde tilko srebrna a nie czerwona np...ale co tam dostanie mnie zapakowana w srebrna milutek jestes genialan;-)opowiem ci jutra co z tego wyniklo:-Dmoj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja:):-D
Spoko:) zapraszam tylko żeby potem nie było ze my już tutaj ślubu planujemy :-D bo dzieci każą się nam po głowach popukać w tym XXI wieku ha ha ha:-D - miłej nocy w taki razie:):)

o dziekuje:) nio oby chiba ze przyjdzie taki zmeczony ze zaraz sie w kime walnie:nerd: ja go w jego urodziny zabije on chiba zapomina jak do Chesham trafic 9 mil...ohhhhh nie wiem co mi jest ze mi sie wogole spac nie chce

Mi jakoś tez, ale za chwile zwinę się do łóżka bo mnie nie tyle spać się chce co wszystko zaczyna bolec:(
A Ty żebyś zdążyła się zapakować:) i ja myślę ze choćby resztka sił to weźmie Twój eM rozpakuje ten swój prezent :-D

reklama
Do góry