reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hej, witajcie, marcóweczki! :)
Pojawiłam się dopiero na forum i od razu chcę sie pochwalić - w marcu moja rodzinka ma się powiększyć się o trojaczki :) duzo stresu, ale jeszcze więcej radości :)
Przywitam sie z Toba jeszcze raz (widziałam Cie na forum blizniaków:)):-)
Napisz nam coś więcej o sobie- chetnie poczytamy takie super newsy:):ninja2:

Co tu taka cisza??????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
O jakie dzis litosciwe jestescie z iloscia postow;)
Dobrze ze ja sie nie skusiłam na ta wrozbe;)
My juz po ''gosciach'',fajnie było a M dostał fajny prezent od mojej siostry-ramke ze zdjeciami z 13lat naszej znajomosci i z miejscem na fotki dzidzi;) no i oczywiscie to były urodziny M ale nasza corcia tez dostała prezenty-sliniaki na cały tydzien i sweterek od babci a od cioci piekna sukienusie w kwiatki na tiulowej halce i torebusie w kształcie domku;)
Scarletka gratuluje,super teraz pewnie odetchniesz z ulga:)
Milus nie miałas neta czy forum?bo na forum były jakies naprawy i ja rano tez nie mogłam sie do Was dobic;)

Jak Wam opisze kolacje dla mnie w wykonaniu mojego eMka to sie zlejecie ze śmiechu:):)
Poszedł do kuchni i wola: chcesz ogórkowa? wołam nie... wiec pyta dalej na co ja za każdym razem: nie. Padło pytanie czy chce: rybkę, stara szynkę, suchy makaron, jednego ziemniaka, cebule, musztardę..........i myślałam ze go palne tak zaczął głupio gadać. Wszystko co bylo na kanapkę miałam możliwość jeść łyżką bo chleb sie skończył. Śmieje się żeby mi kabanosa wrzucił na patelnie- to usłyszałam ze patelnia pierze się juz w zmywarce:)
W efekcie końcowym przyniósł mi zagrzanego kabanosa w mikrofali i puszkę pasztetu mojego ulubionego z łyżką- która miałam go jeść. Teraz wcinam ten pasztet i leje ze śmiechu........jutro szykują sie obowiązkowe zakupy:)

Olus-
no to super ze imprezka udana..no i takie zbiory fajne:) Ja nie miałam neta- cały czas pokazywało mi ze mam niska jakość sygnału bo mam radiówkę- na szczęście później sie pojawił....bo chyba byśmy z eMkiem w tym łózku z nudów umarli....ileż to można tv ogladac:) tak to mamy grafik dyżurów na kompie :-D

Milu, mam 300zł :tak:

Ciekawe czy data 9 luty się chociaż sprawdzi :-D mi tam pasuje, to będzie już 36 tc.

Widzę, że o prasowaniu temat. Mój M ciągle chce mi kupić nowe żelazko, chociaż wie, że nie lubię prasować, ale to jest taki miłośnik gadżetów :sorry: Się go pytam, czy myśli, że zacznę prasować, to stwierdził, że TAK, a jak powiedziałam, że nie ma mowy, to powiedział, że szkoda. :laugh2: Niech sobie sam prasuje, równouprawnienie jest. Nie moja wina, że miętosi koszulki, które mu ładnie układam w kosteczkę, a potem w nich przebiera... :rofl2:

Harsh, moja mama też ma taki nieszczęsny dar. Tylko, że ona kracze i się spełnia, więc jak coś palnie, to każdy się kuli ze strachu. Cuda się też dzieją jak głośno wyrazi swoją zazdrość. Np. powiedziała mi w dzieciństwie, że nie mam iść na wrotki, bo złamię rękę... Zgadnij co się stało? Albo pochwaliła kiedyś apaszkę znajomej, a ta po chwili przypaliła ją popiołem z papierosa :sorry: No masakra po prostu!

Mili, u mnie też pusta lodówka. M nastawił sobie budzik, żeby mi przynieść śniadanko nim pójdę na zajęcia. Kofany jest :-D Ale to chyba przez to, że zamiast masażu krocza był ... właściwie też masaż krocza :rofl2:;-)

Hej, witajcie, marcóweczki! :)
Pojawiłam się dopiero na forum i od razu chcę sie pochwalić - w marcu moja rodzinka ma się powiększyć się o trojaczki :) duzo stresu, ale jeszcze więcej radości :)

OJEJ TROJACZKI:) MOJE GRATULACJE!
to milu masz konkurencje:)
a tak chcialam powiedziec ci milu, ze mi ta wrozba na mail przyszla i pisze ze 9 lutego sie zaczna dla mnie 3 szczesliwe finansowe miesiace a potem nastepne 3 ogolem szczesliwe a tak poza tym to nic tam takiego nie pisalo... hmmm.zobaczymy...:cool2:

reklama
Koncia- no to faktycznie masz kofanego męza:) mój jak był w sobotę na szybkich zakupach to zapomniał kupić mi serka i w ogolę nie pamiętał o najważniejszej rzeczy: czymś słodkim:):-D:-p.

Teraz mnie zaczepia lezac koło mnie- jedz pasztecik mój kochany paszteciku!!!:-) co za zwierz:)

Buziaczku- to poczytaj co my tam wyżej pisałyśmy z Koncia:) to tez się uśmiejesz:)

Do góry