reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hej, witajcie, marcóweczki! :)
Pojawiłam się dopiero na forum i od razu chcę sie pochwalić - w marcu moja rodzinka ma się powiększyć się o trojaczki :) duzo stresu, ale jeszcze więcej radości :)

hmmmmmmmm a przy ciąży mnogiej rozwiazanie nie następuje szybciej?? tym bardziej przy trojaczkach????

a tak na marginesie to wiatam

dołanczam do szczęśliwców z 9 lutego ehheh wiekszych bajek dawno sie słyszałam hahha aaaa i kaska 300 zl tez mi sie nalezy;-))

ja dzis czuje sie okropnie nie mam czym oddychac tak mi duszno brrrr cos okropnego!!!!!!

pozdrawiam was cieplutko i spokojnego wieczorku

reklama
Dziewczyny, aż się boję odświeżać tyle produkujecie, hihi.

Coś czytam, że o jakichś wróżbach piszecie, może to wielkie szczęście i pieniądze to becikowe, hahahaha. Tak mi do głowy przyszło.

Koncia, możesz chyba wziąć tok indywidualny na studiach i jako matce nikt Ci tego nie może chyba odmówić. Co do palaczy też ich nienawidzę, a właściwie egoizmu większości z nich. U nas w domu jest zakaz palenia, już wszyscy wiedzą. Jak chcą zapalić to idą na balkon.

Mnie od kilku dni podbrzusze boli, wczoraj to aż zadzwoniłam do gina. Kazał nospę brać i jak nie przejdzie po kilku dawkach to wtedy ewentualnie na izbę podjechać. Dzisiaj w sumie było ok, dopiero teraz znowu zaczyna ćmić, także chyba sobie walnę na noc.

Moje dziecko prawie nic nie je od wczoraj i nie wiem czemu. Ostatnio tak było przy czwórkach a teraz chyba piątki mu powoli dają w kość.

Pierogi były pyyyyyyyyyyycha :D Kochany braciszek ;) Obejrzałam jakiś film na jedynce i jestem..

Mila yyyyyyyyyyyyyyy pasztet łyżkami?? Ja bym nie przełknęła :p

Also a jaki to ból?? Ja mam od środy takie kłucia i też chwyciłam za nospę :/

Widać, że 9 luty będzie obfitował w porody ;))))))))

Witam się w nowym tygodniu :)

Nie miałam przez kilka dni dostępu do neta za bardzo, a wy strasznie w tym czasie poszalałyście. 50 stron!!! Nigdy tego nie nadrobię z braku czasu. W pracy cały czas mam kontrolę i nie bardzo mam czas pisać i czytać, a w domu tez zawsze coś do zrobienia. Mam nadzieję, że już długo ta kontrol u mnie nie zabawi. Trzymajcie sie dziewczyny. Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominie.

Witam się i ja!!!

aż strach żeby nie zapeszyć, ale mały bokser znowu dał mamusi pospać, może tak już mu zostanie ???? :-) bo ostatnio tak dawał czadu, że aż mój M się martwił kiedy i czy w ogóle on sypia .... :-D.

Wczoraj wieczorem odmetkowałam wszystkie ciuszki :-) poukładałam rozmiarami :-) i spisałam ile czego z jakiego rozmiaru ..... teraz nie ruszę się bez tego do sklepu, bo brakuje kilku podstawowych ciuszków i to na mniejsze rozmiary, a innych to nakupione, że ho ho
Rozpiera mnie energia i najchętniej wyprałabym to wszystko, wyprasowała i poukładała jeszcze raz, ale proszku jeszcze nie zakupiłam :-(

Witam i wszystkiego dobrego na kolejny tydzień:-)
szaro buro i deszczowo za oknem.... brrr aż się cieszę że nie muszę wychodzić z domu, wstałam jakaś połamana, mam nadzieję że jak sie rozruszam to przejdzie:tak:
jaki ja miałam dzisiaj głupi sen... śniło mi sie że ekspedientka niesłusznie oskarżyla mnie o kradzież małego kubeczka kefiru, który postawiłam na ladzie do skasowania i a ona tego nie zrobila, a po podaniu kwoty za calość zakupów, stwierdziła że wcześniej ten kefir nie stal na ladzie - wpadłam w taka histerię i szał w tym śnie, że rzuciałam się nią , rękami trzymając ja za szyje.... dobrze że się obudziłam bo pewnie zostałabym zatrzymana za usiłowanie zabojstwa i to w afekcie:-D
Buziaczek kochana to Ty pisalaś o dobroczynnym działaniu ciepłej kąpieli, prawda? w sobotę wypróbowałam i jak tylko sie wymoczylam to tak mi sie zachcialo spać, że padłam jak dluga:-D i bezsenność mineła:tak:
Scarletka gratuluję sukcesow na uczelni:-)
Milutek Tobie też gratuluję bardzo dobrze napisanego egzaminu:-)
oj nie popisała sie ta wróżka, moze ona ma te wróżby posegregowane wg kolejności zgłoszeń:-D dziewczyny wysłały w ten sam dzien no i taka sama odpowiedź dostały...
also też bym stawiała na zęby... jak oczywiście nie ma innych objawów... moja Hania też traci apetyt, jak mamy kolejny etap wyrzynania się zębów, teraz czekamy na trójki:tak:
milego dzionka:-)

Witam z ranka
Ja dopiero przy śniadaniu, bo.. w tak zaawansowanej ciąży od kilku dni dopadły mnie mdłości:szok::wściekła/y: popłakać się idzie

Patik ale sen hihihihi mnie się czasem też takie głupoty śnią.
moja nocka fatalna, wstawałam 4 razy, synek mi się 3 razy zesikał do łóżka. masakraaaaaaaaaaaaaa

mamii zazdroszczę tych sił, bo ja jestem ociężałym flakiem:zawstydzona/y:

fifronka wpadaj kiedy możesz, ja też po swoich nieobecnościach nie nadążam za dziewczynami:tak:

Dzien dobry Marcoweczki:)

Dzis pracowity dzien przede mna... bieganie, latanie, zalatwianie i dentysta...
Ale juz za tydzien Polska!! :)) Jak mi lotniska nie zamkna. I jak mnie na poklad wpuszcza!! :pP

Widze, ze wrozka ladnie Was w konia chciala franca zrobic... Swoja droga nic tylko taki intees rozkrecic... musze nad tym pomyslec... zostane wrozka,a inspiracji bede szukac na forum:pP

reklama
Hejka:)

Scarletka, Buziaczek, Koncia- mojej siostrze napisała Tara ze dostanie 300EURO a my wszystkie po 300zł:-D:-D- ale to nikt w takim razie nie ma mojej daty 24 styczeń??? Ale jaja- moja siostra ma tak jak Wy szczęśliwa datę 9 luty- ha :-D

Malinka- ja akurat lubię pasztet z puszeczki łyżeczka wyjadać i mój eMek to wczoraj wykorzystał:) :-)

Fifronka- trzymaj się nam dzielnie iw pracy:) W domku odpoczywaj a potem pomożemy Ci wszystko ewentualnie nadrobić:);-):-)

Patik- masz racje- tylko jak to teraz sprawdzić? Hm wypadałoby napisać do niej dla jaj jeszcze raz z cyganionymi danymi:) ciekawe co napisze. Mam taką lewą pocztę na onet to na nią wyśle:):-)

Mami- to nic tylko mykaj do sklepu- kupuj proszek i startuj z praniem:):-D

Do góry