reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

tulip nie wiem nic o tej szczepionce o ktorej pisze ulisia, ale jesli chodzi o dzieci autystyczne to chodzilo o szczepionke mmr (ona jest ok.12 mc zycia), niektorzy rodzice bali sie szczepic swoje dzieci ta szczepionka. Ja zaszczepilam.
Zreszta ostatnio wyszlo, ze ta szczepionka ma naprawde niewiele wspolnego z ta choroba...

reklama
A tu link ze te szczepionki zostały wycofane:
Podejrzana szczepionka "Euvax B" wycofana - Wiadomości24
i w co tu wierzyc???????????????????? Oby to nie była tylko reklama tej płatnej szczepionki....

Patik-
no to fajne mielsicie rozwiązanie z mężem:) super:) ciekawe jak to u nas wyjdzie w praktyce. A z tym zachowaniem dzieci to nigdy nie da się niczego zaplanować co nie? Człowiek chciałby żeby dzieci były samodzielne a tu doopa- nawet czasem na 5 min.wyjść nie może. Ale myślę ze stopniowe późniejsze Twoje wyjście choćby na jakiś czas się powiedzie i będziecie potem mogli normalnie zyc:) hi hi

Cliford- nie szarżuj z ta szkoła bo jeszcze cos narobisz ze zmęczenia:):tak:

Ostatnia edycja:
Witam Marcóweczki
Dawno się nie odzywałam - zalecenie leżeć jak najwięcej, a że komp stacjonarny to utudnione przesiadywanie przed nim. Dzisiaj wreszcie się ruszyłam z domu, parę miejsc zaliczyłam i padam:-( A tu na 14 do pracy. Na szczęście jeszcze tylko 2 tygodnie:-)
Z tego co kojarzę to od 01.01.2011 wszystkie szczepionki zawierające rtęć miały zostać wycofane z obrotu.

Magdzior- dzieki za info o tym wycofaniu:) Tylko nie szarżuj za dużo od razu...wszystko rób stopniowo bo ciężko człowiek się zbiera jak jakiś czas zalegał:)i zycze szybkiego upływu tych 2 tyg:):-)

witam szanowne panie

ta deszczowa pogoda mnie wykonczy:wściekła/y: jak ja sie okropnie czuje w takie dni to nawet nie macie pojęcia:rofl2: byle do wiosny!!!!!!!!!!

ale jaja z tymi szczepionkami normalnie w szoku jestem:szok::szok:

pozdrawiam was serdecznie ide sie ubrac bo jeszcze w szlafroku a za 2 h do pracy:tak:

Witam marcjaneczki:-)
Normalnie az wstyd sie przyznac do ktorej dzis z psem pospalismy;-) zwlekłam sie dopiero o 11 ale to wszystko przez to ze budze sie przed 6 bo M zaraz wstaje a potem nie moge zasnac przez dwie godziny i jak juz zasne to spieeee;-)
Milus dzis dzien przesyłek;-) moje tez doszły własnie przed chwilka:tak:koszulki ciazowo-karmiace i ten uzywany kombinezonik a do niego niespodzianka-gratis spodenki;-),wszystko piekne;-)
Also mam dokładnie to co opisujesz,taki napierajacy bol w podbrzuszu głownie jak wstaje albo chodze,zauwazyłam to po obroceniu sie małej głowka w doł,moze poprostu to jest nacisk głowki np na pecherz?
Cliford przystopuj troche:tak: olej ''ogarnianie'' i polez troche:tak:

I juz nie wiem co komu chciałam napisac,skleroza....
U mnie dzis piekne słoneczko i tak fajnie mi grzało w nogi jak byłam na spacerze;-) ale jest nadal bardzo slisko wiec nici z dalszych wojazy:-(

Miłego poniedziałku laseczki:-)

Ola.80, na pęcherz mi też czasami uciska, ale to nie to samo. Mój też już jest odwrócony główką w dół, w sumie to już od 26 tygodnia, a teraz leci mi 32. Te bóle mam dopiero od mniej więcej 5 dni.

Tulip, ja prałam przy Ignasiu jak był mały w proszku Dzidziuś a płukałam w płynie Jelp. Teraz też kupiłam Dzidziusia i nie wiem czy przy nim nie pozostanę na stałe, nawet jak Jędruś podrośnie, bo o wiele lepiej dopiera plamy niż np. Vizir Sensitive czy Ariel.

reklama
Bosh, Was nadgonić, człek chce mieszkanie ogarnąć jak chłopa W KOŃCU:-p:cool::cool::rolleyes::rolleyes: nie ma w domu a tu 100 postów od wczoraj. Oj, nieładnie:no:;-):-D:-D.
Wooow kolejne trojaczki, a swoją droga to co sie dzieje z trojaczkami z ok. Zakopanego któraś wie?
Z naszymi trojaczkami spod Zakopanego nikt raczej nie ma kontaktu.....
Uważam, że ta laska od trojaczków to była jedna ściema - troll i tyle, o takich narodzinach to by w necie czy mediach głośno było, jak sama zresztą dariaa pisała, że dziennikarze byli wywiad robić:sorry2::sorry2::baffled:. Piszcze na mnie co chcecie:-p ale jak niewierny Tomasz jak nie zobaczę to nie uwierzę:no::sorry2:.
Co do wróżki to do mnie jeszcze nie przyszło nic - bo jak przyjdzie o tych 300zł to odpisze ze dostanę 2000zł becikowego :-pbo podwójnie mi się należy i cmokcze mnie te 300:-p;-):tak::-D:-D:-D.

Do góry