reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hej Kozielanki!

Wiecie kto dziś w nocy przebierał pościel w żłobku mojej Natalce??
Sam Bronisław Komorowski!
I co Wy na to?! :szok::-D ech te sny...

Ja wszystko wyprałam w Loveli i wypłukałam podwójnie (również w płynie Loveli). Zobaczymy.

a w sobotę Pan M został bohaterem w swoim domu i skręcił dla Natalki łóżeczko!! :-):-):-)

miłego popołudnia, ja dziś idę na pierwsze zajęcia do SR ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny,

Przyznaje że nie nadrobiłam Was i pewnie nie nadrobię chociaż się postaram:) mam dołka i sama nie wiem co mam ze sobą zrobić. Piszę tą swoją nieszczęsna pracę i skończyć jej nie mogę!

Wczoraj miałam ciężką rozmowę z rodziną:ninja2::ninja2::ninja2:

Dzisiaj idę na ostatnie usg do lekarza ale dopiero wieczorem...

Pozdrawiam wszystkie mamusie i uciekam do dalszego pisania pracy!

Co za dzień!!Ewi mi od rana się płakać chce i nawet nie mam ku temu powodu. Sama nie wiem...obniżenie poziomu endorfin czy co...

Byłam dziś z rana kupić proszek dziecięcy.Moze jak wezmę się za pranie tych ociupinek to mi się humor poprawi.

Gratuluje wszystkim naszym ambitnym studentkom zaliczenia egzaminów!! Tak trzymajcie:tak::tak::tak:

fifronka - ehh te kontrole! mam tylko nadzieję że nasz puszek okruszek się nie przemęcza:-)

mamii- kolejna zorganizowana marcjanka:-) wszystko przeliczone, zapisane i zanotowane:-) a tak generalnie to po ile sztuk z każdej części garderoby i z każdego romiaru planujesz mieć?

skarletka - łomatko! jak to mdłości??

Milutek
- to koniecznie pochwal się swoją paczką jak już odbierzesz i 10 razy wszystko przejrzysz:-D

clifordzik
- dużo sił życzę! i więcej energii:-)

ola
- właśnie, pogoda super...ale te chodniki to nie na moje nerwy:-D haha... jak idę z eMkiem to on co chwilę na mnie krzyczy że mam uważać! no to idę żółwim tempem ... chyba babcie o lasce szybciej pomykają niż ja :-D

papcia
- takiego barszczyku to bym chętnie zjadła:-) ojjj dawno nie jadłam dawno.,...

Malina
- jak ja mam odespać...jak czuję się jak lekkie zombi z niemożliwością spania:-D nie da się zasnąć i kropka... cholerka.. obym tyle siły po porodzie miała:-D

Vetka - cieszę się że z nami jesteś i śledzisz nasze medyczne zmagania:-D

No normalnie futrzaku jak na samych początkach, mulenie, zawroty głowy, chodzenie po ścianach i mdłości:baffled: tego to się nie spodziewałam

katjuszka hahahahaha ale sen! jak dla mnie bomba:laugh2: o czym ty myślisz przed tym spaniem:rofl2:
wierka wierzę ci z tym wyciem, często mam takie dni, że powodów zero, a chlipię pod nosem:crazy:
malinka i brawo, trzeba chwytać okazję jak się napatoczy;-)

a mnie znow wziela ochota na lody :-D i juz wszamalam troche :-) siedze dzis sama do wieczorka eMek od bladego switu w pracy pierwszy raz od dawna dobrze sie dzis wyspalam :szok:

scarletka a moze ciebie jakies chorobko bierze ?? stad te objawy ??

Ostatnia edycja:
Obyś obyś Futrzak, bo nas czeka nie lada wyzwanie ;) Mój mężuś ostatnio chodzi po domu i sam do siebie "zostanę tatą, zostanę tata, ja pierd***" a ja ryłam ze śmiechu ;) Im bliżej tym coraz bardziej realne się robi to nasze rodzicielstwo ;)

Powiedzieć Wam jaka będzie kolejna Wasza "przypadłość" ciążowa?? Jestem kapkę do przodu i już wiele razy się sprawdziło, że coś tu pisałam, a za 3-4 tygodnie wszystkie miały to samo ;) A powiem, co mi tam ;) GŁÓD!! Nie do opanowania! Trzeba coś zjeść, bo jak nie, to na wymioty bierze ;))))

Dżonu wymyślił, że mi wciśnie dupkę pod żebro i jest nieugięty, próbuje i póbuje ;) A ja stękam :p

Scarlet trzymaj kciuki, żeby się udało :D Miałby normowane godziny pracy, a ja mniej bym się martwiła o niego :)

Ostatnia edycja:
haha...mój to mówi że już chce żeby dzidzia była z nami:-) a ja na to: najpierw zrób listwy i cokoliki, zamontuj kołki pod obrazy, wysprzątaj balkon, wywieź rowery, zamontuj haki na balkonie na pranie, zamontuj haczyki w łazience i wtedy możesz oczekiwać na małego:-D haha...wredota jestem :-)

Malinaa, ja głód to czuję od dawna, potrafię o 23 albo i później jeść, bo inaczej nie zasnę jak głodna jestem, haha.

co do głodu - byłam w sobotę u znajomej, która urodziła miesiąc temu i ona mówi - "Kasia, to nawet nie o to chodzi, żebyś Ty się wyspała na zapas - bo wiadomo, tego się nie da, ale ty się weź najedz różnych pyszności na zapas ile tylko możesz!! Bo potem to bidaaaa....!!" :-)

reklama
malinka 3mam kciuki bardzo mocno żeby było po waszemu i jak najlepiej!

właśnie z tymi porannymi mdłościami, to emek mówi, że z niedojedzenia u mnie są, więc może malinka masz rację z tym głodem..
a jedzenie o 23 jest u mnie faktem:zawstydzona/y: ale ciiii

aaaa i widzę, że wszyscy nasi panowie troszkę powariowali na punkcie swoich przyszłych dzieci hihihihi:-) bardzo miłe uczucie:-D

Do góry