reklama
hej
w spr szczepionek
Ponad 3 lata temu po narodzinach WIktora kupowaliśmy szczepionkę w aptece, aby nie szczepić tą Euvax - polożne na szkole rodzenia nas ostrzegły ;-) a i w szpitalu pytali czy mamy swoją szczepionkę, czy moją szczepic tą koreańską...
Mam nadzieję, że teraz juz wycofali, ale w takim razie trzeba się dowiedziec w szpitalu jak jest ;-)
tak w ogole to witam się
Wiki w przedszkolu, ale jutro idziemy do pediatry bo znów nocami kaszle tj. ja :-(
Mariusz zażyczył sobie w każdy poniedziałek placki ziemniaczane na obiad, wiec dzis nie musze sie wysilać
miłego dnia
w spr szczepionek
Ponad 3 lata temu po narodzinach WIktora kupowaliśmy szczepionkę w aptece, aby nie szczepić tą Euvax - polożne na szkole rodzenia nas ostrzegły ;-) a i w szpitalu pytali czy mamy swoją szczepionkę, czy moją szczepic tą koreańską...
Mam nadzieję, że teraz juz wycofali, ale w takim razie trzeba się dowiedziec w szpitalu jak jest ;-)
tak w ogole to witam się
Wiki w przedszkolu, ale jutro idziemy do pediatry bo znów nocami kaszle tj. ja :-(
Mariusz zażyczył sobie w każdy poniedziałek placki ziemniaczane na obiad, wiec dzis nie musze sie wysilać
miłego dnia
ulisia
chustomama :)
wiecie - każdy sam zadecyduje o szczepieniu. mnie po prostu szkoda że nikt mi wcześniej nie uświadomił problemu . a euvax nie jest wcale wycofany. spytajcie w szpitalu w którym chcecie rodzić. a zawiera rtęć w postaci Thimerosalu (inaczej tiomersal, timerosal) możecie same przeczytać ulotkę.
a temat szczepień jest oczywiście bardzo kontrowersyjny i każdy jak pisałam sam podejmie decyzję.
a temat szczepień jest oczywiście bardzo kontrowersyjny i każdy jak pisałam sam podejmie decyzję.
Ewi82
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny,
Przyznaje że nie nadrobiłam Was i pewnie nie nadrobię chociaż sie postaram
mam dołka i sama nie wiem co mam ze soba zrobić. Piszę tą swoją nieszczesną pracę i skończyć jej nie mogę!
Wczoraj miałam ciężką rozmowę z rodziną

Dzisiaj idę na ostatnie usg do lekarza ale dopiero wieczorem...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i uciekam do dalszego pisania pracy!
Przyznaje że nie nadrobiłam Was i pewnie nie nadrobię chociaż sie postaram
Wczoraj miałam ciężką rozmowę z rodziną

Dzisiaj idę na ostatnie usg do lekarza ale dopiero wieczorem...
Pozdrawiam wszystkie mamusie i uciekam do dalszego pisania pracy!
papcia
Mamunia Lenuśki
Hej marcóweczki wczoraj widze nie tylko mnie wzieło na lody nawet wziełam ema do sklepu na spacer zrobiłam mine bitego psa że takie dobre lody mają ( bo ja nie wziełam kasiory) i mój m nie zajarzył że mam mi je kupić!!! myslałam że go zagryze a teraz za kare wysłałam go po ciasto do cukierni na drugi koniec miasta haha akurta tamtego mi sie zachciało niech cierpi właśnie pisał że już wraca zaraz sie objem!!!
u mnie dzis na obiad barszczyk ukraiński wpadnie któraś? a wiecie ile u mnie stopni 16!!!!!!!! poprostu wiosna jak sie patrzy pootwierałam wszedzie okna i delektuje sie tym cudnym świeżym powietrzem
Pinka a Ty nic nie skrobnełaś co na wizycie u położnej!!! albo ja nie doczytałąm
Milusia szacun za pasztet ja bym nie wciągła
aha ja też dostałąm wróżbe oczywiście 300zl gratis i 9 luty hehe musze szybko zacząć prac i prasować co bym zdarzyła bo to za 3tyg!!!
u mnie dzis na obiad barszczyk ukraiński wpadnie któraś? a wiecie ile u mnie stopni 16!!!!!!!! poprostu wiosna jak sie patrzy pootwierałam wszedzie okna i delektuje sie tym cudnym świeżym powietrzem
Pinka a Ty nic nie skrobnełaś co na wizycie u położnej!!! albo ja nie doczytałąm
Milusia szacun za pasztet ja bym nie wciągła
aha ja też dostałąm wróżbe oczywiście 300zl gratis i 9 luty hehe musze szybko zacząć prac i prasować co bym zdarzyła bo to za 3tyg!!!
Hej laseczki-marcóweczki
Wyjaśnienie związku autyzmu ze szczepieniami było związane z publikacją artykułu na ten temat w "Science" (jedno z najważniejszych naukowych czasopism na świecie) ale po 3 latach okazało się że badania tam opublikowane były nieżetelne i nie ma związku po między szczepieniami a autyzmem. Był to jeden z duzych skandali w "świecie naukowym"
Wyjaśnienie związku autyzmu ze szczepieniami było związane z publikacją artykułu na ten temat w "Science" (jedno z najważniejszych naukowych czasopism na świecie) ale po 3 latach okazało się że badania tam opublikowane były nieżetelne i nie ma związku po między szczepieniami a autyzmem. Był to jeden z duzych skandali w "świecie naukowym"
Marta1981
Rodzyneczka
Vetko, skarbnico wiedzy nasza;-)
:-):-).
:-):-).Futrzaczku odeśpij w dzień, nie żałuj sobie 
Mamii to pierz i prasuj póki są chęci
Ja wyprałam tydzień temu, ale prasować to już mi się nie chce 
Mila ja też dzisiaj wyklęłam tego kuriera za telefon o 7:12, miał być pomiędzy 11-12, a był chwilę temu, to po co on dzwoni i się umawia?? Po obiadku mam zamiar zabrać się za prasowanie, układanie i wymyslanie jak to wszystko pomieścić póki pokój jeszcze nie zrobiony.. Oby na chęciach mi się nie skończyło
Also ja też jadę na nospie i magnezie, bo boję się, że ten ból to coś jednak oznacza
Mam identycznie jak TY - przy wstawaniu, potem przy siedzeniu na krześle, najlepiej na półleżąco, wtedy nie kłuje.. Też już myślałam, że to coś z pęcherzem.. Jak będziesz coś wiedziała po telefonie do lekarza, to napisz mi proszę, będę spokojniejsza.. Ja idę dopiero w piątek i wtedy spytam, ale pewnie usłyszę "normalka" jak on to zawsze powtarza 
Tulipku ja piorę w proszku Jelp i dodaję płyn zmiękczający Jelp, ale średnio polecam, bo mi zapach się nie podoba, taki chemiczny :/ Skoro już kupiłam to go zużyję tym bardziej, że piszą, że hipoalegiczny, ale później wypróbuję inny
Pinka ubrałaś się?? Ale czy aby na pewno??
Ewi jak to ostatnie USG?? :O To nie będziesz potem wiedziała jaki Wiktorek jest duży i czy go wyciśniesz ;p
Papcia a myślisz, że jeszcze spadnie śnieg?? Dla mnie już by mogła być wiosna
O tej szczepionce nie słyszałam :/ W środę spytam położną ze szkoły rodzenia jak jest u nas w szpitalu..
A tak z innej beczki.. Czemu pokutuje wciąż stwierdzenie, że "ciężko z pracą"? Moja psiapsióła się martwiła, że od lutego zostaje bez pracy, a ja ją motywowałam do wysyłania CV i udało się
Mój mężuś też zadowolony ze swojej nowej pracy, nie wierzę że to już minęło tyle czasu, pisałam Wam o tym w paździenriku, zaczynał 2 listopada
A w tej firmie pojawiła się właśnie nowa lepsza oferta, a on spełnia wszystkie kryteria i jeszcze plus, bo poznał już tę firmę, więc złożyliśmy CV, a co tam
Zobaczymy..
Mamii to pierz i prasuj póki są chęci
Mila ja też dzisiaj wyklęłam tego kuriera za telefon o 7:12, miał być pomiędzy 11-12, a był chwilę temu, to po co on dzwoni i się umawia?? Po obiadku mam zamiar zabrać się za prasowanie, układanie i wymyslanie jak to wszystko pomieścić póki pokój jeszcze nie zrobiony.. Oby na chęciach mi się nie skończyło
Also ja też jadę na nospie i magnezie, bo boję się, że ten ból to coś jednak oznacza
Tulipku ja piorę w proszku Jelp i dodaję płyn zmiękczający Jelp, ale średnio polecam, bo mi zapach się nie podoba, taki chemiczny :/ Skoro już kupiłam to go zużyję tym bardziej, że piszą, że hipoalegiczny, ale później wypróbuję inny
Pinka ubrałaś się?? Ale czy aby na pewno??
Ewi jak to ostatnie USG?? :O To nie będziesz potem wiedziała jaki Wiktorek jest duży i czy go wyciśniesz ;p
Papcia a myślisz, że jeszcze spadnie śnieg?? Dla mnie już by mogła być wiosna
O tej szczepionce nie słyszałam :/ W środę spytam położną ze szkoły rodzenia jak jest u nas w szpitalu..
A tak z innej beczki.. Czemu pokutuje wciąż stwierdzenie, że "ciężko z pracą"? Moja psiapsióła się martwiła, że od lutego zostaje bez pracy, a ja ją motywowałam do wysyłania CV i udało się
Ostatnia edycja:
reklama
E tam, tylko siedzę w światku naukowo-medycznym trochę. No i nie lubie bezpodstawnego nakręcania sięVetko, skarbnico wiedzy nasza;-):-):-).