• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

No bo obie w pewnym momencie zrobiłyście sobie usg w avatarku i to przez to :/ Idę się załamać.. Nie obrażajcie się na mnie plisssssssssssssssss

Papcia no wiesz.. nie lej na talerze :pppppppppppppp Ale mam głupawkę :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

reklama
Malina a dlaczego akurat z Cliforem? hehe;)
Z tym głodem to mnie nie strasz bo ja juz jem jak za kilkoro. Własnie skończyłam czekoladę a przed nią były śledzie!!!

Zmoblizujcie mnie do pisania tej pracy bo mam tylko miesiac z kawałeczkiem do obrony!!!

KONCIA- Ty jeszcze pracujesz? wow! podziwiam... ja juz od 2 tyg w domu siedze i chwala Bogu.. bo nie wiem jakbym wysiedziala 8h z moim brzucholkiem..

Jak to? Koncia poszłaś teraz jeszcze do pracy??? Chyba coś przegapiłam! Idę doczytać!

Chyba zaraz poszukam jakiegos nowego hihihi;) bo mi tu z mojej Hani zrobią zaraz Wiktorka;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewi ja ci kopka na mobilizacje zapodaję;-) ale oczekuję tego samego z twojej strony, bo moja mgr leży sobie i czeka:baffled: a ja ślamazarnie zajmuję się sesją zamiast pisaniem..

reklama
hehe nie pracuję :-p zajęcia prowadziłam na studiach. A tu jeszcze dużo dziewczyn pracuje, na pewno Bosa i Pinka i to je trzeba podziwiać!

malinko, ja taki głód to miałam najbardziej w pierwszym i częściowo drugim trymestrze, prawie mdlałam z głodu.
A teraz to nie mam miejsca i chodzę spać głodna i jakoś daję radę. Jak chodzę pełna, to mi strasznie ciężko i wszystko mi stoi w gardle. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry