• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej:-)​

Byłam wczoraj w centrum handlowym i tam jest sklep Mothercare i jedno powiem....zazdroszczę Wam mamki z UK;-) na dodatek trafiłam na angielskie wyprzedaże - bajer:-)​
mam nadzieje ze ceny polskie a nie x 4.50:-) witam poznym popoludniem ja po obiadku m do pracy wywialo, syn kopie wiec nie jest zle:)pozdrawiam i zycze milego dnia!

Alezescie sie rozkreciły z pisaniem,poszłam tylko zjesc obiadek a tu tyle nadrabiania;)
Katjusza no sen to miałas pierwsza klasa;) mi dzis sie sniła moja zmarła babcia i moja mama,szłysmy do mojej starej podstawowki a one po drodze znikneły a ja w szkole spotkałam dziewczyne ktora pracowała w salonie gdzie miałam praktyke i strasznie jej nie lubiłam,okazało sie ze zmnieniła pracxe fryzjerki na nauczycielke;) jak sie obudziłam to tak pomyslałam ze ona teraz musi miec grubo po czterdziestce i normalnie w szoku byłam;)
Futrzak ja to chodze jak paralityk a jeszcze musze sama z psem chodzic,on biedny tez sie rozjezdza:(moj M tez zawsze do mnie mowi ''uwazaj'' a wtedy na bank sie poslizgne;)
Scarletka oj wiem co czujesz,te durne mdłosci kto by pomyslał ze znowu wroca,na szczescie mam tylko czasem a nie jak przez pierwsze cztery miesiace 24h/24h ale za nic nie moge rozszyfrowac od czego one sa...
Malinka trzymam kciuki za prace;)takie okazje sa najlepsze.Moj M w drugi dzien swiat miał doła bo bylismy u znajomych ktorzy maja 15letniego syna(znajomy ma 40lat) i doszedł do wniosku ze to straszne bo nasze dziecko bedzie miało 15lat a on 50 ;) co do głodu to ja to miałam przez pierwsza połowe ciazy,masakra,jak nie zjadłam co 15min to prawie ''haftowałam'' okropnosc,teraz bywam czesto głodna albo cos poprostu bym zjadła ale nie wiem co;) ostatnio nie mogłam zasnac i jak M przyszedł do sypialni z wanny to go zmeczyłam o kanapke a była godz 24.30 ;)

Ola- faktycznie dzień przesyłek- ja oprócz przesyłki od Pana z allegro, dostałam jeszcze poczta moja koszule nocna:) :-D

Ewi- czekam w takim razie na wieści z usg:)

Papcia-, Pastela, Maggy- ja to jakoś sprawdzę czy jak sie napisze do tej wróżki w inny dzień to sie inna datę dostanie:)

Malinka- może Ci kurierzy maja taki głupi system!!??

Wierka- taki chyba dzisiaj ciężki dzień:( ale my jestesmy usprawiedliwione- ponoć w ciąży takie zmiany nastroju są norma:):-D- miłego prania

Futrzaczku- jak wszystko poukładam w szafce itp.to zrobię jakieś fotki i oczywiście wrzucę w odpowiednie miejsce:):-)...żeby przy tej liście porządków Twojemu nie zeszło do lata:):-D:-D:-D

Katjusza- ja tak sie usprawiedliwiam jak jem tony słodyczy i rożnych takich ******* jak np.frytki:):) Wtedy mój eM sie nic nie odzywa tylko pod nosem uśmiecha:)

Koncia- a Ty z ta szkoła bidulko meczysz sie i meczysz- jesteś dzielna babką i Cie normalnie za to podziwiam- dla mnie uczelnia zawsze była jak jakaś kara:)

Clifordzik- ja mam początek sesji 24.01 wtedy kiedy mam sie zjawić w szpitalu:) a poprawki mam od 14-27.02 . Za soba mam juz dwa egzaminy i 4x zaliczenia- został jeszcze jeden egzamin i 2 zaliczenia:) także jest oki:)

KasiaKZ- ja tez myślałam o dziekance bo bałam się ze cała ciąże tak jak cały I trym.bede musiała leżeć ale mi się to w ogóle nie oplacało bo mam teraz ostatni rok:)

hej:-)

Jesteście niemożliwe z tym pisaniem i jedzeniem:-D to nasze 2 główne aktywności teraz:rofl2:

katjusza bób o 23 nie powalił:szok::-D:rofl2:

Byłam wczoraj w centrum handlowym i tam jest sklep Mothercare i jedno powiem....zazdroszczę Wam mamki z UK;-) na dodatek trafiłam na angielskie wyprzedaże - bajer:-)​
a ja z kolei zazdroszczę Wam polskim mamom allegro:tak: do nas często przesyłka jest droższa niż zawartość paczki i potem trzeba kombinować by to ktoś nam z Polski dowiózł

Napisał Ola
Moj M w drugi dzień świąt miał doła bo byliśmy u znajomych którzy maja 15letniego syna(znajomy ma 40lat) i doszedł do wniosku ze to straszne bo nasze dziecko będzie miało 15lat a on 50 ;)
Ola niepotrzebnie się przejmuje.Mój m ma 40 lat i wcale mu to nie przeszkadza ze dopiero teraz się o drugie staramy.Myślę ze tu nie jest ważny wiek ale jakim będzie tata:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale produkcja... a weekend taki spokojny byl. Nie nadazam za Wami.

Wlasciwie to dopiero siadlam dzisiaj... najpierw zalatwianie jakis spraw na miescie, a potem sprzatanko i obiadzik... A ten musze sie pochwalic wyszedl rewelacyjnie... niby tylko zupka, ale emek ktory jest bardziej miesny o dokladke poprosil taka wyszla:)) Kocham barszcz ukrainski!! :))

W ogole musze sie pochwalic w koncu doczekalam sie dzis wszystkich zamowionych paczek. Jestem w szoku bo juz zwatpilam, ze kiedykolwiek dojda ale sa!! Miedzy innymi zestaw butelek z TT przyszedl i sie emek nabijal, ze czytalam instrukcje obslugi butelki:P Najsmieszniejsze jest to, ze w instrukcji napisane, ze na poczatku, jej uzywanie moze wydac sie trudne ale potem dojdzie sie do wprawy:PP W takim razie juz sie nie moge doczekac... moze sama pouzywam, zeby sie wprawic:PP

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry