K
koncia
Gość
a mi regularnie w każdy poniedziałek zatyka się lewe ucho. Kto ma taką przypadłość ciążową?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mam nadzieje ze ceny polskie a nie x 4.50:-) witam poznym popoludniem ja po obiadku m do pracy wywialo, syn kopie wiec nie jest zlehej:-)
Byłam wczoraj w centrum handlowym i tam jest sklep Mothercare i jedno powiem....zazdroszczę Wam mamki z UK;-) na dodatek trafiłam na angielskie wyprzedaże - bajer:-)

- miłego prania

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegromilus wrzucials na watek wyprawkowy nazwe lub kinka do tego sprzedawcy z ktorego jestes tak zadowolona??

a ja z kolei zazdroszczę Wam polskim mamom allegrohej:-)
Jesteście niemożliwe z tym pisaniem i jedzeniemto nasze 2 główne aktywności teraz
katjusza bób o 23 nie powalił
Byłam wczoraj w centrum handlowym i tam jest sklep Mothercare i jedno powiem....zazdroszczę Wam mamki z UK;-) na dodatek trafiłam na angielskie wyprzedaże - bajer:-)
do nas często przesyłka jest droższa niż zawartość paczki i potem trzeba kombinować by to ktoś nam z Polski dowiózłOla niepotrzebnie się przejmuje.Mój m ma 40 lat i wcale mu to nie przeszkadza ze dopiero teraz się o drugie staramy.Myślę ze tu nie jest ważny wiek ale jakim będzie tataNapisał Ola
Moj M w drugi dzień świąt miał doła bo byliśmy u znajomych którzy maja 15letniego syna(znajomy ma 40lat) i doszedł do wniosku ze to straszne bo nasze dziecko będzie miało 15lat a on 50![]()