• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Uff ja już w domku:-) Brzusio pobolewa mimo wzięcia nospy:-( Za to mogę się pochwalić, że mam w domu łóżeczko. Używane, ale w dobrym stanie. Emek po kolacji weźmie się za jego skręcanie:tak::happy::-)

reklama
Wlasnie Emek mnie pocieszyl;/ Ogladalam galerie Waszych brzuszkow, a on siedzial obok i w pewnym momencie tak na mnie patrzy i mowi "a w ktorym te laski sa miesiacu ciazy?" a ja mowie, ze w tym co ja a on sie zaczal smiac, ze moj brzuch przy waszych to jak duzo mlodsze rodzenstwo:(( :angry: Wyobrazacie sobie co za swinia. Ja wiem, ze moj brzuch jakos kiepsko rosnie, ale sie znow zestresowalam, ze cos jest nie tak:((( Chce juz do Polski do mojego lekarza....:-(

Scarlet- ty masz mdłosci rano a ja zawroty głowy:rofl2: i musze wstać najpózniej o 8:30 i zjesc bo ja polezę dłuzej to na bank będzie mi słabo :-p masakra jakas......
koncia-to teraz sobie poodpoczywaj troszkę co brzuszek zmięknie a 3 tygodnie szybką miną:tak:
Malina- widze ze nie tylko mnie ciąża na głowke padła haha ja dzis wyszlam i palniki włonczone zostawiłam maż dotarł do domu i mówi ze takie czerwone ze ho ho dobrze ze garnków nie było:happy:
papcia- ja w nastepnym tygodniu w czwartek mam wizyte u połoznej dopiero a kolezance tez to samo mówiłam zobaczymy bo powiedziała ze jak nic nie bedzie to za 2 dni tescik zrobi:-p:-p
masala- no widzisz w koncu sie doczekałas;-)) pewnie z wrażenia nie wiedziałas która pierwszą otworzyc co??????

wy tu o seksie jeszcze:szok: a ja mam problem z przewróceniem sie na łóżku na drugi bok o sieksie nie wspominam bo jestem mega obolała:baffled::baffled:

wrąbałam ser i teraz konczę paczke snaków o smaku pizzy:rofl2: boze ile mozna jesc???

dziewczyny dziękuję za te kopniaki i chęć pomocy przy rozdziałach hihihi kochane jesteście:-D:laugh2:

widzę, że nie tylko ja walczę z mdłościami i zawrotami głowy, czyli najwyraźniej jest to norma. ALe dokładnie tak jak pinka przeraźliwie głodna robię się na wieczór i wtedy jem co popadnie. nie jesteś sama ze swoim obżarstwem:-)

a jeżeli już o seksiku mówicie, no to u nas mimo wagi słonia i ociężałości sfera rozkwita:tak:

mierzyc malej nie mierza ale polozna zawsze serduszka sluchala i niby wszystko ok. Zreszta po kopniakach sadzac to az za dobrze u niej:P ADHD zaawansowane, to po mamie pewnie:PP

reklama
sadzac po awatarze to calkiem mozliwe hehe:-Ddobra koniec z zartami :tak:to widzisz ze mala jest ok nie powinnas sie martwic przyrost wagi jest rozny dla roznych kobiet a poza tym mowilas ze na silowni pracujesz obys z silki za duzo nie korzystala jedz wartosciowe rzeczy a bedzie na pewno ok jak u milu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry