• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ja czekam jeszcze na dwie!! O ile w międzyczasie czegoś jeszcze nie wymyślę ;)
No i po moich chęciach prasowania i układania niewiele zostało :p Mężuś pojechał już do pracy, więc z Fredzikiem siedzimy i wsuwamy czekoladę..

A Ja nie dostałam żadnej paczki bo nic nie zamówiłam :( ale umówiłam sie z emem na ciucha na środe a co do firm kurierskich to najgorsze obiboki to jest SIÓDEMKA masakra poprostu prezenty świąteczne dotarły do mnie po świetach a były wysłane koło15! a jedna rzecz jeszcze wogóle nie doszła

em własnie poszedł do miasta a ja walcze ze soba żeby nie zjeść tych pysznych placuszków które mam schowane na noc wrrrr niech on już wraca!!!!

Malina a Ty czytałaś na brzuszkowym co ja ostatio odstawiłam zachwycona Twoim brzuniem?
Oglądałam zdjątka Twojego brzunia przy choince i tak sie rozmarzyłam że taki cudny brzuszek masz a po chwili dopiero zajarzyłam że ja też takowy posiadam :)

aaa a najlepszy numer em odstawił weszłam jak cos grzebał na allegro patrze a on zamówił na allegro poradnik ciąża karmienie piersią pielęgnacja maluszka no więc ja szok mówie do niego co go tak naszło na kupowanie takich rzeczy a on mi na to że kupił sobie CKM z jakimś dodatkiem i pomyślał że jak on bedzie czytał swoją lekture to żebym ja sie nie nudziła to o mojej rozrywce też pomyślał!!!
szkoda że jakiegoś meskiego playboya mi nie zamówił bo poradników mam wbrut!!

Ostatnia edycja:
a ja mam chwilęluze przyszły do sklepu 2 moje kolezanki i 4 godziny prawie siedziały haah nagadalysmy sie za wsze czasy az mi w buzi wyschło:-D:-D jedna stara sie o dzidziusia od kilku miesiecy ale nic nie wychodzi,okres tym razem jej sie 7 dni spóznia moze sie uda ale ona twierdzi ze brzuch ja boli i piersi jak na @ wiec nie liczy ze sie udało a ja mam cicha nadzieje ze jednak jest w tej ciazy:tak::tak: nadotykała sie brzuszka hehhe moze jej szczescie przyniose:laugh2:

Zaraz zabieram sie za czytanie co tam sie u was działo tylko nakroję sobie sera zółtego bo mnie naszło:rofl2:

nie no pewnie że fajnie jak ja kocham te jego głupawki
wogóle to chyba dopiero teraz powoli do niego dotarło że to prawie już i ogólnie strasznie uległy mi sie zrobił normalnie jakbym wypaliła że chce pościel za300zl to by mnie po czole popukał a teraz :szok: już kula na tą pościel dla małej dzisiaj stwierdził że za góra 2tyg będe mogła ją zamówić

Pinka to trzymam za koleżanke kciuki ja do12tyg czułam że dostaje okres cycki i ból brzucha istnie jak przy@ no i głaskałam 9 miesięcy brzunio funfeli

Pinka- e ja tez myślę ze może być w ciąży- ja tez się czułam jak na okres- cyce mnie bolały inaczej ale bolały, brzuch tez jakby pobolewał dziwnie i w dniu w który miala przyjść @ zrobiłam test i nic- na następny dzień drugi i juz były 2 kreseczki:)

Ppacia- niech ciuła na tą pościel:) ważne ze mu zależy i się chłop angażuje :-D

reklama
Papcia a jaki masz mieć?? Pewnie, że cudny :D Ja tam jestem zdania, że każde brzunio - czy spiczaste, czy okrąglutkie, czy jajowate - ma swój urok :D
A mąż Ci się udał :D Mój mi dzisiaj komplement strzelił hahahaha Latałam po domu z głupawką, naprawdę humor miałam zajebjaszczy, a on patrzy na mnie z politowaniem "ty nie wyglądasz jak byś miała za chwilę rodzić" ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry